Povidlový moučník
Povidla mají svoji specifickou pikantní chuť. Přidat je můžeme do základu těsta na jednoduchý moučník. Dodají mu na vláčnosti a hlavně na chuti. Po upečení potřeme řezy také povidly, čokoládovou polevou a posypeme kokosem.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Povidlový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgwy
Moje poznámka
Povidlový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNgwy
Nejnovější recepty
Povidlový moučník
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí na medu
Přidáno před 11 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina s tvarohem a jahodami
niklova před 35 minutami
Špecle s uzeným a špenátem
kamilkamil před 1 hodinou
Hajducká polévka
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 3 hodinami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 3 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 11 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 12 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 13 hodinami
Suroviny:
povidla švestková,
mléko,
olej,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka polohrubá,
kakao,
soda jedlá,
kypřící prášek do pečiva,
tuk,
mouka hrubá,
povidla švestková,
čokoláda,
máslo,
kokos strouhaný
Komentáře (1)