Bažantí stehna nadivoko
Zvěřina neodmyslitelně patří k podzimu a pečená bažantí stehna jsou jedním z nejlahodnějších pokrmů. Jemné, lehce nasládlé maso získává při pečení se slaninou a kořenovou zeleninou plnou, výraznou chuť a vůni.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažantí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNg4A
Moje poznámka
Bažantí stehna nadivoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNg4A
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 7 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý okurkový salát
Loiza před 16 minutami
Farářské řízky
Sahula před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 3 hodinami
Dort ořechový
vikinka09 před 3 hodinami
Dětský punč
Nazarukraine před 4 hodinami
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 6 hodinami
Rozlítaní ptáčci
VeronikaRob před 6 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
monyss před 7 hodinami
Kuře na paprice asi trochu jinak
fugarka před 9 hodinami
Suroviny:
bažant,
cibule,
česnek,
slanina anglická,
sůl,
olej olivový,
mrkev,
petržel,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř černý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.