Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Hodnocení 222× Jak si připravit doma kandované ovoce. Je to oblíbená sváteční pochoutka i milý dárek
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 55 min
Šulánky z bramborového těsta jsou úžasně sladké a voní máslem i mákem. Při přípravě těsta je třeba dodržovat správný postup
Skotská královna Marie Stuartovna vyžadovala polévku z koroptví a máslové sušenky, sladkosti odkázala lékárníkovi