Nadívaný bažant
Recept ještě nebyl hodnocenDostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dostalo se vám do rukou bažantí maso a přemýšlíte, co s ním? Připravte pečeného bažanta s jablky a voňavou nádivkou. Bažantí maso se řadí mezi zvěřinu, která se odvděčí…
Do pekáčku na dno položíme polovinu slaniny, nakrájené na kostičky, půlku očištěné zeleniny a cibule, vše nakrájené na kostky.Přidáme koření a sůl. Bažanta vykostíme,…
Očištěného, dobře omytého bažanta protáhneme vyuzenou slaninou a osolíme. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme plátky slaniny, několik zrnek celého pepře a pórek…