Pelmeně s petrželkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenPelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,29 g |
| Tuky | 14,29 g |
| – nasycené | 2,86 g |
| – nenasycené | 11,43 g |
| –– mononenasycené | 2,86 g |
| –– polynenasycené | 8,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,64 g |
| Sůl | 7,14 g |
| Sacharidy | 42,86 g |
| – cukry | 0,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte…
Na větší pánev dáme růžičky brokolice, nakrájenou mrkev, nastrouhaný celer, pórek a česnek nakrájený na kolečka. Rybu okmínujeme a položíme doprostřed zeleniny. Zasypeme…
Čočku uvaříme ve vodě, do které jsme přidali bobkový list a natur koření - trvá to tak 20 minut. Potom ji přes cedník slijeme a necháme důkladně okapat. Mezitím…
Sojové kostky necháme vařit podle návodu zhruba 15 minut,poté scedíme a vymačkáme přebytečnou vodu. Mezitím si nakrajíme mrkev na kolečka a dáme vařit do osolené vody…
Spojení voňavých hub, silného česneku a jemně rozvařených krup dává vzniknout vydatné polévce, která nejen zahřeje, ale i zasytí. Ideální volba, když chcete chutnou a…
Na masle orestovat nakrajenou cibulku, pridat nakrajeny porek, pote na male kosticky nakrajenou mrkev a jeste chvili za obcasneho michani restovat. Pote zalit cca 1-1…