2x piškotová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenRolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rolády patří mezi jednoduché a přesto elegantní dezerty, které mají dlouholetou tradici. Variant existuje samozřejmě obrovské množství, ale klasika je klasika. Máme pro…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou velmi oblíbené v anglosaském světě a své příznivce si nalezly i u nás. Dají se připravit i v čistě…
Brownies je původem americký moučník plný čokolády. U nás má mnoho příznivců, ať už pro svou chuť nebo pro jednoduchou přípravu. Vylepšit jej můžete podle vlastní…
Jestli máte chuť na dobré řezy, vyzkoušejte tento recept. Díky podmáslí v těstu chutná korpus skvěle. Po upečení ho stačí jen potřít višňovým džemem a jemným krémem z…
Máte rádi hříšně dobrou, sladkou čokoládu? Tady je jí více než dost. Nabízíme ideální recept pro všechny milovníky této dobroty - dort patří mezi ty tzv. "hutnější", ale…
Máte rádi hříšně dobrou, sladkou čokoládu? Tady je jí více než dost. Nabízíme ideální recept pro všechny milovníky této dobroty - dort patří mezi ty tzv. "hutnější", ale…
Cuketová úroda bývá velice hojná a my tápeme, co z této zeleniny připravit. Recept na cuketovou buchtu plnou ořechů, příjemně vonící po mleté skořici a na povrchu…
Z dýně připravíme ledacos, včetně sladkých dobrot. S tímto recept můžete upéct velice jednoduchý a chutný moučník. Nahrubo nastrouhanou dýni doplní mimo jiné kokos a…
Namibijský koláč, plný banánů a lískových oříšků, provoní celý váš dům. Koláč, ozdobený bílou a tmavou čokoládou, se hodí jak pro běžný den, nebo i pro slavnostnější…
Krémem zdobené muffinky - cupcakes - jsou poslední dobou velmi oblíbené. Krásně ozdobený mini dortík udělá radost všem. Čokoládové cupcakes jsou snadné na přípravu.…
Cuketový koláč má mnoho podob. Vždy je vláčný díky hmotě a obsahu tekutiny v cuketě. Ve zdejším receptu přidáváte navíc jemné lískové oříšky a navrch dozdobujete ještě…
Jedním ze známých italských dezertů je panna cotta, lehce oslazená smetana ztužená želatinou. Panna cottu můžeme připravit také ochucenou čokoládou. Dobře vychlazenou jí…
Čas vánoční se pomalu blíží a tak můžeme pomalu přemýšlet nad tím, jakými druhy cukroví překvapíme své blízké. Připravte nebesky lahodné čokoládové košíčky s pařížským…
Čas vánoční se pomalu blíží a tak můžeme pomalu přemýšlet nad tím, jakými druhy cukroví překvapíme své blízké. Připravte nebesky lahodné čokoládové košíčky s pařížským…
Den předem si připravte krém. Smetanu nalijte do kastrolu, přisypte cukr a kakao a důkladně promíchejte. Za občasného míchání přiveďte k varu. Když smetana vzkypí,…
Den předem si připravte krém. Smetanu nalijte do kastrolu, přisypte cukr a kakao a důkladně promíchejte. Za občasného míchání přiveďte k varu. Když smetana vzkypí,…
Na první pohled jednoduché, ale rafinovaně dochucené, cupcakes s ořechovým krémem se budou na tácku vystavovat jenom chvilku. Po první ochutnání začnou bleskurychle…
Den předem si připravíme Pařížskou šlehačku: 1 smetanu vaříme za stálého míchání s bílou čokoládou a kouskem másla asi 1 min. Přelejeme do misky a dáme vychladit. Do…
Kakaové linecké cukroví je lahodnou variantou tradičního lineckého, kde kakao dodává těsto jemnou čokoládovou chuť a tmavší barvu. Každý kousek je navíc ozdoben kvalitní…
Sváteční sádlové rohlíčky jsou tradiční cukroví, které se doslova rozpouští na jazyku. Toto cukroví je symbolem staročeských Vánoc, kdy jednoduché ingredience vytvářely…
Jste v časové tísni a potřebujete rychle upéct sladký koláč? Zkuste korpus koláče upéct v mikrovlnné troubě, je to rychlejší než v klasické troubě a pak už jen stačí…
Na povrchu křupavé a vevnitř vláčné a plné chuti po čokoládě. Kvalitní kakao, nasekané alespoň dva druhy čokolády uvnitř. Doslova exploze v ústech. Při servírování…
Všechny suroviny smícháme dohromady a tvoříme lžičkami malé placičky, které vyskládáme na pečící papír a pečeme cca při 170 stupních asi 20-30 minut, dokud nejsou…