Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,28 g |
Tuky | 11,13 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 258,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. Bílky se solí vyšleháme do tuhého sněhu. Přidáme cukr a škrob, dobře zašleháme. Pak už jen zlehka zašleháme ocet.
Krok 2: Plech vysteleme pečícím papírem a pomocí lžíce tvoříme kopečky. Do každé pusinky pomocí špejle vmícháme trochu čokolády.
Krok 3: Dáme do předehřáté trouby na 150°C. Hned jak je tam vložíme, stáhneme na 110°C. Pečeme něco přes hodinu. Pusinky musí zůstat čistě bílé, pevné a křupavé.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čokoládové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PB12
Moje poznámka
Čokoládové pusinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PB12
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
škrob bramborový,
ocet vinný,
sůl,
čokoláda tmavá
Komentáře