Jahodové cupcakes s ricottou
Recept ještě nebyl hodnocenChcete-li mlsat o trochu zdravější dobroty, vyzkoušejte cupcakes s ricotto-jogurtovým krémem. Kypré šťavnaté těsto korpusků s čepicí jemného krému a jahodovým pyré…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chcete-li mlsat o trochu zdravější dobroty, vyzkoušejte cupcakes s ricotto-jogurtovým krémem. Kypré šťavnaté těsto korpusků s čepicí jemného krému a jahodovým pyré…
Pokud v létě neradi trávíte spoustu času u plotny a máte raději lehká jídla, určitě vyzkoušejte tyto nudle se zeleninou. Rýžové nudle s restovanou zeleninou podávejte…
Toto sladké pečivo z kynutého těsta podáváme na Zelený čtvrtek. Dle tradic přináší pevné zdraví, pokud se sní za svítání. Jidáše ozdobíme ořechy nebo rozinkami a upečeme…
Sladký chlebíček vonící karamelem se šťavnatými kousky ovoce bude jistě vítanou snídaní nebo svačinou. Na přípravě není nic složitého a zvládneme ji během chvilky.…
Ze sladkokyselých ostružin můžeme připravit vynikající hořčičnou omáčku. Její sladce pikantní chuť se skvěle hodí jako doplněk k sýrům, využijeme ji i při grilování.…
Jsou suroviny, které byste netipovali, že se k sobě hodí. Ovšem, někdy mohou přikvapit. Příkladem je tento recept na hovězí plec prošpikovanou slaninou, okořeněnou…
Dýni lze dobře využít na zhotovení slaného pokrmu, na přípravu těsta i polévky. Stejně zdařile ji využijete jako náplň sladkých řezů. Najemno strouhanou, proslazenou…
Dýni lze dobře využít na zhotovení slaného pokrmu, na přípravu těsta i polévky. Stejně zdařile ji využijete jako náplň sladkých řezů. Najemno strouhanou, proslazenou…
Malé cuketové dortíky jsou díky kefíru v těstě velmi vláčné a nadýchané. Jejich příprava je opravdu snadná. Podáváme je polité čokoládovou polevou, posypané kokosem a…
Zejména v létě je mnohdy úroda rajčat opravdu bohatá. Jejich zužitkování je různorodé. Pojďte si s námi připravit skvělý pokrm z masitých rajčat a oliv. Zeleninová směs…
Příprava muffinů není žádná věda. Dle podrobného receptu zvládnou upéct vláčné banánové dortíky i ti, kteří s pečením teprve začínají. Při zakousnutí do malého sladkého…
Studené zeleninové polévky jsou ideální pro horké dny. Osvěží nás, zasytí a dodají spoustu vitamínů, protože zeleninu nebudeme vařit. Místo rajčat na přípravu polévky…
Velký hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. V dostatečném předstihu předehřejeme troubu na 180 °C.Do velké mísy prosejeme mouku, kakao a prášek do…
Snad jedním z nejznámějších moučníků zpoza velké louže je tradiční jablečný koláč. Na křehké těsto ve formě patří pořádná nálož jablek se skořicí, cukrem a kapkou…
Dobrá rebarborová bábovka s ořechy a brusinkami. Pokud chcete zkusit netradiční moučník na váš stůl, bez klasického mléka, vajec, másla nebo pšeničné mouky, stojí za…
Koláč s tvarohem a ovocem je výtečná kombinace křehkého těsta, krémového tvarohu a šťavnatého ovoce. Tento lahodný dezert je oblíbený pro svou jednoduchost a…
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky a z bílků vyšleháme hustý sníh. Ve vedlejší míse prošleháme žloutky s oběma cukry.V mikrovlnce nebo klasicky v kastrolu na vařiči…
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do…
Pokud máte chuť na sladkou snídani či svačinku, jsou tyto lívance ideální volba. Voňavé, zajímavě kořeněné a nadýchané lívance můžete před podáváním namočit do…
K podzimním dnům jistě patří i hutnější moučníky. Ať už na snídani, svačinu nebo i po obědě jako sladkou tečku, můžete si bez výčitek naservírovat tento celozrnný koláč.…
Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…
Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…
Brownies je dokonalý moučník plný čokolády. Ozvláštnit jej můžeme třeba ořechy a švestkami, jako je tomu v tomto případě. Se špetkou perníkového koření provoní nejen…