Kuřecí kapsa s fazolemi, anglickou a cibulí
Recept ještě nebyl hodnocenAnglickou nakrájíme na nudličky a dáme jí na suchou pánev, když pustí tuk, přidáme cibuli na půlměsíčky a společně orestujeme. Přidáme fazole, které jsme předtím v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Anglickou nakrájíme na nudličky a dáme jí na suchou pánev, když pustí tuk, přidáme cibuli na půlměsíčky a společně orestujeme. Přidáme fazole, které jsme předtím v…
Do hluboké pánve dáme olej, do rozpáleného oleje přidáme cibulku a na kostičky nakrájený salám.Cibulku osmažíme do zlatova, přidáme scezené fazole a rajčata i s nálevem.…
Tuňáka,fazole,nakrájenou cibuli,nakrájená rajčata na plátky smícháne a osolíme podle chuti.Podávat se může jen s chlebem s máslem
Na množství ingrediencí a surovin to vypadá složitě, ale je to hned – stačí, když si vše připravíte dopředu a pak necháte v hrnci uvařit. Napřed na zahřátý olej a…
Fazole ve slaném nálevu nebo fazolový mix s cizrnou (plechovka 425 ml) necháme na cedníku okapat (můžeme propláchnout) a dáme do mísy. Přidáme pokrájené brambory, okurky…
Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, zasypeme hladkou moukou a restujeme. Sundáme z plotny, dáme sladkou papriku, koření, zamícháme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 29. 4. 2024 09:32
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Retro vaření s Kristinou: Upečte si na Velikonoce křupavé palmové listy podle 100 let starého receptu