Rychlé bezmasé pikantní rizoto
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme rýži, podlijeme, osolíme a opepříme. Dusíme skoro do měkka. Po té přidáme nakrájený celer a kukuřici. Do měkké…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 48,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme rýži, podlijeme, osolíme a opepříme. Dusíme skoro do měkka. Po té přidáme nakrájený celer a kukuřici. Do měkké…
Fazolový guláš s klobásou a masem je snadný a rychlý na přípravu. Pokrm příjemně zahřeje, zasytí a tak si ho nejlépe vychutnáme samotný, nebo s krajícem čerstvého chleba…
Ochutnejte toto jednoduché a rychlé jídlo inspirované mexickou kuchyní. Maso nahradíte uzeninou, kterou spolu s cibulí osmažíte, přidáte fazole a kukuřici a je hotovo.…
Náplň : Lilek nakrájíme na plátky, posolíme a necháme 20 minut vypotit. Otřeme vlhkost a případnou hořkost ubrouskem a lilek pokrájíme na hranolky. Cibulku a pórek…
Dneska sem poprvé přidávám nějaký recept. Mohli bychom se ho doma užrat a právě dnes ho vařím k obědu :) Jsou tady už podobné, ale my jej děláme přece jen trošku jinak. …
Na sádle podusíme cibuli,posypeme sl. paprikou a přidáme na kostky nakrájené maso. Osolíme,přidáme kmín a koření na divočinu. Mírně podlijeme a dusíme téměř do měkka. …
Do rendlíku dáme olej, na něm chvíli osmahneme rýži s pohankou, přisypeme kuskus a zalejeme vroucí vodou (či studenou a přivedeme k varu), přimícháme sůl, pepř, trochu…
Přidáno před 3 minutami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Co s dýňovými semínky? Opražená na oleji a ochucená voňavým kořením výborně doplní polévky, kaše i karbanátky
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Konfitovaný česnek používají v luxusních restauracích: Podle našeho podrobného návodu není problém si ho připravit doma