Pečené jehněčí ledvinky
Recept ještě nebyl hodnocenLedvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme.Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody.Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem.Dovnitř vložíme ještě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,60 g |
| – nasycené | 1,70 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Ledvinky očistíme od zbytku loje a odblaníme.Podélně je rozřízneme a odstraníme močovody.Následně je osolíme, posypeme lehce oregánem a rozmarýnem.Dovnitř vložíme ještě…
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu s bobkovým listom. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme nakrájané pľúcka a ľadvinky. Premiešame, podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme…
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…