Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karas - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie608 kJ / 145 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky8,90 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené4,50 g
–– mononenasycené3,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,30 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Mánkovy nakládané rybí karbanátky

Mánkovy nakládané rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Smažené karbanátky z ryby a bůčku naložené v kyselém nálevu získají po odležení výraznou, nezaměnitelnou chuť. Nálev můžeme použít stejný jako na okurky, nebo vyzkoušet…

Jiri V.

130 min

Karas s marinovanou zeleninou

Karas s marinovanou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Porce karase otřeme papírovou útěrkou, osolíme a necháme v chladu cca 1 hodinu. Zeleninu nakrájíme na větší kusy. V misce rozmícháme olej, vinný ocet, kurkumu, sojovou…

Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

Kadlíkova pečená rybička s brambůrkama

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z mražáku jsem vyštrachal posledního karáska, asi kilového, a pár kousků menšího tolstolobika /ještě nebyl tučný. Po rozmražení jsem posolil, pokapal citronem a nechal…