Zmrzlé řezy
Recept ještě nebyl hodnocenPiškot upečeme a necháme vychladit. Do mísy dáme jogurty a smetanu, promixujem a pomalu zašleháme želatinu. Nalejeme do formy. Piškot pomažeme z jedné strany marmeládou-…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Piškot upečeme a necháme vychladit. Do mísy dáme jogurty a smetanu, promixujem a pomalu zašleháme želatinu. Nalejeme do formy. Piškot pomažeme z jedné strany marmeládou-…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu
Česnečka je druhá nejlepší polévka ve střední Evropě: Odborníci ocenili její účinky proti nachlazení i kocovině
Jak na originální kinder vejce z perníku? Chce to struhadlo a dobrou polevu!