Vydatná kuřecí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenZe surovin na vývar si uvaříme kuřecí vývar. Na olivovém oleji osmahneme nudličky mrkve a petržele, zalijeme vývarem a povaříme. Později vložíme knedlíčky a ještě chvíli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ze surovin na vývar si uvaříme kuřecí vývar. Na olivovém oleji osmahneme nudličky mrkve a petržele, zalijeme vývarem a povaříme. Později vložíme knedlíčky a ještě chvíli…
Kuřecí křidélka osolíme a promícháme s uvedenými surovinami. Necháme alespoň půl hodiny marinovat. Cibuli také osolíme, promícháme s pár kapkami oleje a tandoori…
Křídlům odsekneme konce ( u nás si na nich pochutnává náš kocourek), osolíme kouřovou solí, okořeníme pepřem a chilli vločkami, zakápneme balzamikem a olejem, promícháme…
Křidýlka omyjeme, v kloubech naporcujeme, špičky odložíme na polévku (např.do mrazáku na pozdější použití).Brambory dobře omyjeme a pokrájíme na stejné kusy. Cibuli…
Stonky zeleru a mangold nakrájame na menšie kúsky, paradajky a cibuľu na mesiačiky, brokolicu rozoberieme na ružičky, kurkumu na tenké kolieska.Všetku zeleninu dáme do…
Mladou cuketu i se slupkou nakrájíme na kolečka, kolečka na čtvrtky a dáme je do pekáče.Přidáme na kousky nakrájená rajčata, na kousky nakrájený česnek, 2 snítky oregana…
Olej promícháme se solí a kořením. V připraveném oleji obalíme křídla, uložíme je na pekáček nebo hluboký plech. Vložíme do trouby rozehřáté na cca 190 °C a upečeme…
Báječná pečená kuřecí křídla s marinádou, která můžete podávat jak na oběd, tak i svačinu či večeři. Určitě sklidí úspěch i při posezení s přáteli. Vhodnou přílohou je…
Kuřecí křídla zbavíme kostnatých koncových špiček (nevyhazujeme, použijeme při pečení k chuťovému zesílení výpeku). Křídla dále naporcujeme v kloubu ještě na polovic.V…
Máte rádi obíračku kostiček? Tady je velmi oblíbená varianta takřka bezpracného jídla z jednoho pekáčku. Kuřecí křidélka, pečená najednou s bramborami jsou to pravé pro…
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a…
Kuřecí vývar s mrkvovými nočky je sytá a hřejivá polévka, která spojuje tradiční chuť domácího kuřecího vývaru s jemnými a chutnými nočky z mrkve. Kombinace silného…
Kuřecí křidélka marinovaná v pikantní sladkokyselé marinádě jsou snadná a rychle hotová a spolu se zelným salátem Colesaw tvoří nerozlučnou dvojku. Omáčka z modrého sýra…
Kuřecí křidélka, plněná směsí mletého masa a medvědího česneku, si určitě zamilujete. Správná doba marinování zajistí, že maso bude krásně šťavnaté. Jako přílohu můžete…