

Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI
Suroviny
- Marináda:
- 30 g česneku utřeného se solí
- 2 lžíce sójové omáčky
- lžíce medu
- lžíce bílého vína nebo octa
- 3 lžíce oleje
- mletý zázvor
- Maso:
- 10 ks kuřecích křídel nebo stehýnek
Postup přípravy receptu
Kuřecí křídla den předem naložíme do marinády a druhý den grilujeme - lze i péct v troubě. Horkovzdušná trouba je ideální.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI
-
Dělal jsem včera a je to opravdu velmi dobré!!necesany.jan@seznam.cz
-
Opravdu velmi dobré!!!Udělala jsem je v sáčku na pečení-takže veškerý sos zůstal u masa a jenom se to rozplývalo na jazyku.Ukládám a posílám bódík
-
-
Eliza:
Děkuji a mám radost, že vám chutnalo. Já s touto variantou slavím vždy úspěch. -
Křidélka milujeme na každý způsob a marinádu se zázvorem a medem znám
. Tak jsem včera uvařila podle tohoto receptu a můžu poslat bod a obrázky.