Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI

Atilla Kuchařka: Atilla

Doba přípravy: 20 - 30 minut Grilování 5 názorů

Suroviny

Marináda:
30 g česneku utřeného se solí
2 lžíce sójové omáčky
lžíce medu
lžíce bílého vína nebo octa
3 lžíce oleje
mletý zázvor
Maso:
10 ks kuřecích křídel nebo stehýnek
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí křídla den předem naložíme do marinády a druhý den grilujeme - lze i péct v troubě. Horkovzdušná trouba je ideální.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 27 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná kuřecí křidélka TERIYAKI

  • honzinn honzinn(neregistrovaný)

    Dělal jsem včera a je to opravdu velmi dobré!!necesany.jan@seznam.cz

    Odpovědět

  • meggiesek meggiesek

    Opravdu velmi dobré!!!Udělala jsem je v sáčku na pečení-takže veškerý sos zůstal u masa a jenom se to rozplývalo na jazyku.Ukládám a posílám bódík:-p :-p :-p

    Odpovědět

  • Atilla Atilla(autorka receptu)

  • Atilla Atilla(autorka receptu)

    Eliza:
    Děkuji a mám radost, že vám chutnalo. Já s touto variantou slavím vždy úspěch.

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Křidélka milujeme na každý způsob a marinádu se zázvorem a medem znám :-p. Tak jsem včera uvařila podle tohoto receptu a můžu poslat bod a obrázky.:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: grilovaná kuřecí křídla kuřecí křidélka grilovaná kuřecí křídla v troubě grilovana kuřecí křídla na medu kureci kridelka v troube kuřecí křídla v troubě grilovaná křidýlka grilovaná kuřecí křídla pohlreich grilovaná křidélka pohlreich grilovaná kuřecí křidýlka kuřecí křídla grilovaná grilované kuřecí křídla marinada na kuřecí křidélka kuřecí křidélka s medem grilované křídylka kuřecí křidélka na medu grilovaná křidélka marináda grilovaná křídla recept grilovaná křídla v troube grilovaná křídla

Zapomněl/a jsem heslo