Pikantní kuřecí křídla v thajské marinádě

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 40 min 8 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 40 min 8 názorů

Suroviny 1 porce

4-5 kusů kuřecích křídel
Marináda:
3 lžíce Bazylia chilli (Kaufland)
4 stroužky česneku
5 lístků bazalky
1 lžíce kečupu
1 lžíce medu
celý kmín

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu Bazylia chili dáme do vyšší nádoby.
    Přidáme česnek, natrhané lístky bazalky, kečup a med a vše rozmixujeme tyčovým mixérem.

  2. Křídla nesolíme, protože Bazylia chili je slaná dost, potřeme je z obou stran marinádou, posypeme kmínem, podlijeme troškou vody a dáme grilovat do trouby.
    Během pečení aspoň jednou otočíme a podléváme výpekem.

    Podáváme s opečenými bramborami, chlebem, zeleninou, nebo s rýžovými nudlemi

Komentáře k receptu Pikantní kuřecí křídla v thajské marinádě

Tématické fráze: marinada na kureci kridla pikantní kuřecí křídla na medu kureci kridla v marinade nakládaná kuřeci křídla kuřecí křídla na medu kuřecí křídla marináda nakládané kuřecí křídla marinády na kuřecí křídla pikantni kuřeci křidla nakladane křidla marináda kuřecí křídla kuřecí křídla marinada na kridla kuřecí křídla recept pikantni křídla na medu marináda na kuřecí křídla na grilu kridla v marinade pikantní křídla nakládaná křídla thajské marinády na grilování