Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha

Angel 666 Kuchařka: Angel 666

Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

1,5 kg kuřecích křídel
Marináda:
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce sójové omáčky
4 stroužky česneku nasekané na tenké plátky
1 lžička citronové šťávy
mletý pepř
mořská sůl
několik snítek čerstvého tymiánu
pár lístků bazalky
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve připravíme marinádu: smícháme olej, sójovou omáčku, nasekaný česnek, citronovou šťávu, sůl a pepř. Nakonec přimícháme nadrobno nakrájené bylinky.

  2. Křidýlka omyjeme, osušíme a na několika místech ostrým nožem nařízneme.

  3. Křidýlka dobře obalíme marinádou a zakryté je necháme v chladu odležet, nejlépe do druhého dne. Před grilováním je necháme 30 minut v pokojové teplotě.

  4. Pak je grilujeme dozlatova za častého obracení na tukem potřeném roštu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 56 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tymiánová křidýlka podle Pohlreicha

Tématické fráze: grilovaná kuřecí křidélka pohlreich grilujeme s pohlreichem recepty kuřecí křidélka podle pohlreicha grilovaná křidélka pohlreich grilujeme s pohlreichem kuřecí křidýlka podle polreicha vepřové kotlety podle pohlreicha kureci kridelka podle polreicha kuřecí křidýlka podle pohlreicha kureci kridla podle pohlreicha kuřecí křidélka pohlreich pečená kuřecí křidélka pohlreicha polhreich kureci kridla štavnatá kuřecí křídélka podle pohlreicha grilujeme s polraich grilovana kridelka podle polreicha tymianova kureci kridylka recepty pohlreich tymiánová omáčka zeleninové kari podle pohlreicha