Hraběnčiny výborné řezy
Recept ještě nebyl hodnocenHraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert – jako ze zámku. Vyzkoušejte ověřený recept. Řezy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert – jako ze zámku. Vyzkoušejte ověřený recept. Řezy…
Nekynuté lívance podle tohoto receptu připravíte rychle a snadno. Místo droždí postačí kypřicí prášek a práci nám usnadní hrnkový rozpis. Nadýchané malé lívanečky jsou…
Jednoduchý recept na velmi oblíbené vafle - suroviny pouze smícháme do těsta a po částech upečeme ve vaflovači. Ozdobit už můžeme podle zvyklostí, třeba čerstvým ovocem…
Pokud máte doma nějak podezřele moc přezrálých banánů, řešení, jak je zpracovat je jednoduché. Máme pro vás skvělý recept na banánový chlebíček okořeněný muškátovým…
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Toužíte po kyprém a vláčném makovníku? Vyzkoušejte tento osvědčený hrníčkový recept. Těsto stihnete ušlehat dřív než se zahřeje trouba a výsledkem je skvělý moučník, na…
Tento famózní jablečný koláč je jednoduchý na přípravu, křehký, vláčný a mile starosvětský. Jedno úskalí však přeci jen má – nejlépe chutná druhý den po upečení, ale…
Už žádné zdržování s přípravou těsta. Šlehání i hnětení nechte stranou, tentokrát budeme sypat. Právě kvůli své neuvěřitelně jednoduché přípravě a neobyčejné vláčnosti…
Máte bohatou úrodu jablek a chcete připravit i něco jiného než jen štrúdl? Vyzkoušejte lahodnou šťavnatou buchtu podle našeho receptu a určitě si ji oblíbíte. Podzimní…
Rychlá jednoduchá hrníčková bábovka, kterou můžete upéct ke snídani pro rodinu i ke kávě pro návštěvu. Připravit ji zvládnete s minimem nádobí třeba i na chalupě. Díky…
Drobenkový koláč je výborným dezertem, který budeme mít hotový téměř bez práce. Není potřeba vypracovávat žádné těsto, navíc je koláč jemný a příjemně šťavnatý. Upéct ho…
Hrnečková klasika našich babiček - litý švestkový koláč. Těsto se díky své konzistenci krásně rozprostře na plechu. Vláčnost mu dodává šťavnatá náplň ze švestek. Navrchu…
Hnětýnky jsou tradiční pečivo, které se peče o poutích a posvíceních. Pečou se jak kynuté, tak piškotové. Někde se vykrajují, jinde se plní do formiček. Velmi důležité…
V devadesátých letech získal tento moučník velkou popularitu, krtkův dort byl hitem mnoha dětských oslav. Čokoládový korpus, banány a pořádný kopec šlehačky zvládnete…
Málokterý z moučníků je pro Čechy typičtější než bábovka - sváteční, voňavá, podávaná ke kafíčku o nedělní siestě. Nejlepší jsou samozřejmě ty vláčné, žádné suché…
Bublanina – asi nejznámější moučník, který snad každému připomene dětství. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi…
Francouzský hruškový koláč je vláčný, šťavnatý díky bohaté vrstvě hrušek a provoněný skořicí. Před koncem pečení koláč polijeme sladkou směsí s máslem, která na povrchu…
Dezert má název díky kterému se možná mnozí začervenáme. Jakmile ale ochutnáme, už nebudeme chtít přestat. Nejsou třeba žádné zázračné suroviny, protože kombinace…
Pokud máte rádi sladké snídaně, vyzkoušejte tyhle jablečné lívanečky. Jsou rychle hotové a přirozeně sladké, díky strouhaným jablíčkům v těstě. Tradiční spojení jablek a…
Ozvala se nečekaná návštěva a vy přemýšlíte, co byste mohli nabídnout ke kávě? Připravte křehký koláč s jablky. Je rychlý, jednoduchý a všem moc chutná. Spolu s kopečkem…
Vzpomínáte si na citronovou buchtu, které se dodnes říká Babeta? Jednoduchý, ale nesmírně oblíbený moučník plný vůně a chuti citrónů se prodával v sámošce zabalený v…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Oblíbený mrkvový koláč hezky vypadá a výborně chutná. Navíc takový koláč z mrkve není složité upéct - zvládne ho každý, kdo už někdy pekl něco sladkého. Množství cukru v…