Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenBublanina – asi nejznámější moučník, který snad každému připomene dětství. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 339 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bublanina – asi nejznámější moučník, který snad každému připomene dětství. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi…
Nekynuté lívance podle tohoto receptu připravíme rychle a snadno. Místo droždí použijeme prášek do pečiva a práci nám usnadní hrnkový rozpis. Nadýchané malé lívanečky…
Recept na tuto nadýchanou bublaninu je jako stvořený pro přebytky letního ovoce. Příprava je velmi jednoduchá a zvládnete ji i bez váhy. Postačí vám čtvrtlitrový hrníček…
Jahodová sezóna je v plném proudu, proto je vhodný čas připravit krémové řezy podle našeho receptu - výborné budou třeba k odpolední kávě. Nadýchaný piškot, lahodný…
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům…
Jednoduchý recept na velmi oblíbené vafle - suroviny pouze smícháme do těsta a po částech upečeme ve vaflovači. Ozdobit už můžeme podle zvyklostí, třeba čerstvým ovocem…
Pokud máte doma nějak podezřele moc přezrálých banánů, řešení, jak je zpracovat je jednoduché. Máme pro vás skvělý recept na banánový chlebíček okořeněný muškátovým…
Toužíte po kyprém a vláčném makovníku? Vyzkoušejte tento osvědčený hrníčkový recept. Těsto stihnete ušlehat dřív než se zahřeje trouba a výsledkem je skvělý moučník, na…
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Zelené dorty jsou velkou módou posledních let. Zaujmou svým neobvyklým vzhledem a dobrou chutí. Protože se většinou jen dozdobí ovocem, troufnou si na ně i začátečníci,…
Máte rádi kombinaci sladkého a kyselého? Potom vám zachutná i hrnkový koláč s rebarborou a drobenkou. Připravený je velmi rychle, proto nemusíme v kuchyni trávit mnoho…
Buchta plná sladkého ovoce a lahodného pudinku na jemném piškotu je to pravé sladké osvěžení. Recept je jednoduchý a výsledek úžasný. Jistě se stane součástí vašich…
Jemná buchta na plech s kousky ovoce a posypaná cukrem, to je taková klasika českých domácností. Bublaninu plníme často podle sezonního ovoce, od jahod přes rebarboru až…
Jednoduše a poměrně rychle připravený vrstvený koláč z drobenky, hustého pudinku, pokladený voňavými čerstvými jahodami. Snadnou přípravu této dobroty zvládne i naprostý…
Nebe na plechu, přesně tak by se dala popsat tato propadlá buchta. Nejen, že nádherně vypadá, ale ještě lépe chutná. Dvoubarevný kyprý korpus je plný vanilkového pudinku…
Zajímavá chuť rebarbory je ideální pro přípravu koláče. Tenké vláčné těsto pokryjeme sladkou tvarohovou náplní, která vyváží kyselost rebarborové vrstvy nad ní. Na…
Hraběnčiny řezy patří k nejlepším českým moučníkům. Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert - jako ze zámku. Vyzkoušejme ověřený recept. Řezy…
Tento vynikající moučník plný jahod není na přípravu vůbec složitý. Nadýchaný piškot, který má svěží nádech díky citronové kůře, potřeme vrstvou pudinku, přidáme čerstvé…
Jednoduchá bábovka z jogurtu, kterou hravě zvládne i začátečník. I zkušený kuchař ale rád sáhne po spolehlivém receptu na rychlý a chutný moučník. Tato bábovka je vláčná…
Kdo v létě neupeče ovocnou bublaninu, jakoby snad ani nebyl. Jemně pocukrovaný moučník plný šťavnatého ovoce, to je letní potěšení pro každý mlsný jazýček. Příprava je…
Upečte si s námi sladký poklad české kuchyně - nostalgickou hrníčkovou olejovou bábovku. Tento recept potěší všechny milovníky rychlé přípravy. V troubě ji máte za pár…
Nadýchané piškotové těsto, vanilkový pudink, ovoce a želatina - to je dokonalý moučník na víkendové mlsání. Kousek tohoto koláče osladí vaše ráno a zpříjmení odpolední…
Zamíchat, nalít na plech, pár desítek minut pečení a je hotovo. Zní vám to jako ideální moučník? Dnes si společně připravíme koláč s tvarohem a jahodami. Výborná buchta…
Kokosová buchta, kterou možná známe pod názvem Raffaello řezy, se hodí na všední i sváteční příležitosti. Postup není složitý, vystačíme si s jednoduchým litým těstem,…