Velikonoční vajíčka, kuřátka a zajíčci
Recept ještě nebyl hodnocenZa pomoci originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. Na výběr máte ze dvou těst a náplní. Jak figurky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Za pomoci originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. Na výběr máte ze dvou těst a náplní. Jak figurky…
Beránek z těsta s jogurtem je krásně vláčný a kyprý, přimíchané ořechy navíc dodávají skvělou chuť i texturu. Připravte na Velikonoce formu na beránka a upečte si třeba…
Za pomoci originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. Na výběr máte ze dvou těst a náplní. Jak figurky…
Co by to bylo za Velikonoce bez mašlí dozdobeného beránka na stole! Je spousta verzí od šlehaného piškotového po ořechového či zcela bezlepkového. A co takhle zkusit ho…
Za pomoci originálních tvořítek můžete nejmenší koledníkům připravit nepečená velikonoční vajíčka, kuřátka nebo zajíčky. Na výběr máte ze dvou těst a náplní. Jak figurky…
Velikonoční ovečka, vonící po skořici, bude ozdobou velikonočního stolu. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník. Nezapomeňte však dobře vymazat formu, aby se…
Velikonoční ovečka, vonící po skořici, bude ozdobou velikonočního stolu. Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník. Nezapomeňte však dobře vymazat formu, aby se…
Upečte oblíbenou velikonoční nádivku v netradiční podobě, jako muffiny. Jsou plné bylinek a zelených oliv. Malé pečené košíčky můžete podávat samostatně a nebo jako…
Kulajda je polévka plná hub, kořenové zeleniny a brambor. Nejvyšší čas připravit polévku podle tohoto receptu nastává tehdy, pokud vám doma zbyde koprová polévka či…
Toto svěží a lehké jídlo z tresky chutná báječně. Filety stačí naplnit čerstvými bylinkami, špenátem a paprikou. Upečené je pak podáváme s jednoduchou smetanovou omáčkou…
Královské mazance budou vypadat skvěle. Ve tvaru kytice ozdobí slavnostní stůl a navíc si každý může utrhnout svůj kousek. Naplňte je dle chuti libovolnou náplní nebo do…
Mezi symboly Velikonoc patří tradiční mazanec, který by se dle zvyků měl péct na Bílou sobotu, aby byl hotový na nedělní snídani. Mazanec, plný rozinek, před podáváním…
Zajímavá kombinace kyselých jablek, máku a zakysané smetany tvoří náplň tohoto dobrého koláče. Kyselejší náplň vyrovnává sladký meruňkový džem, kterým upečený koláč na…
Svátky jara se pomalu blíží. Upečte pro své blízké tematický velikonoční moučník, který na první pohled připomene volské oko. Moučník z kynutého těsta s tvarohovou a…
Mazanec z kynutého těsta s čokoládovými pecičkami je jemný a nadýchaný, proto jej při pečení pojistěte dortovou formou či okraji z alobalu. Odměnou vám bude luxusní a…
Chcete se při svátečním obědě blýsknout před svými nejbližšími? Pokud nedáte dopustit na šťavnatou roládu, vyzkoušejte tento jarní recept plný chuti a bylinek. Medvědí…
Jidáše patří mezi oblíbené velikonoční pečivo z kynutého těsta. Pokud do těsta přidáte nastrouhané vařené brambory, získáté vláčné a nadýchané pečivo, které je dobré i…
Jidáše patří mezi oblíbené velikonoční pečivo z kynutého těsta. Pokud do těsta přidáte nastrouhané vařené brambory, získáté vláčné a nadýchané pečivo, které je dobré i…
Piškotové těsto s ořechy a čokoládou, z kterého hravě vykouzlíte jak velikonočního beránka, tak nadýchanou bábovku. Není to nic složitého, jen je potřeba dát pozor na…
Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…
Pokud vám zbude trochu nádivky při pečení masa, můžete zbývající hmotu využít na přípravu chutných placiček. Ať již připravujete nádivku často nebo jen vyjímečně,…
Jidáše pečeme na Zelený čtvrtek před Velikonoci. Jejich tvary by měly připomínat provaz, na kterém se oběsil Jidáš. Tradičně se připravují z kynutého těsta. Těsto z…
Instantní polentu připravíme snadno během pár minut. Díky máslu a parmazánu bude krásně krémová a chutná. Podáváme ji s orestovanou hlívou ústřičnou, kterou ochutíme…
Nádivka ve slaninovém kabátku chutná výborně a díky zelenému špenátu vypadá svěže a krásně na pohled. Díky uzenému masu také skvěle voní. Můžeme ji připravit na…