Zatočený bramborák

lenka-m Kuchařka:

Bramborová jídla 2 názory

57

Suroviny

brambory
sůl
pepř
česnek
majoránka
cibule
mouka
sýr cihla
hořčice
šunka
žampiony
slabé párky
strouhanka
vejce
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme na jemno brambory, přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku, osmaženou cibuli a na kostičky nakrájený sýr. Podle potřeby zahustíme moukou. Vše zamícháme a usmažíme bramboráky.

  2. Po upečení potřeme hořčicí, navrch položíme plátky cihly, šunky, jeden párek a podušené žampiony. Zatočíme jako roládu, obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku a opečeme na pánvi ze všech stran.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zatočený bramborák

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo