Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 263 kJ / 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,95 g |
Tuky | 18,15 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 50,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Moje poznámka
Hřibová smaženice s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnXw
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Tématické fráze:
hribova smazenice,
houbová kuskus,
smaženice z hribu,
smazenice hribu,
kuskus recepty,
anna hřibová,
zbytek smaženice,
netradicni smazenice
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
bujón gelový zeleninový,
kuskus,
kmín drcený,
pepř mletý,
vejce,
petrželka zelená
Komentáře (9)
Klasika je klasika,ale...
Kuskus mi zbyl-neodhadla jsem množství jako zavářku do polévky.Na přílohu ho bylo málo,tak jsem ho zkusila přidat do smaženice
Jana Remkova:Jani,také ho nedělám moc často.Chuťově mi nevadí a sem tam se to dá.Ale maso je maso