Rýžový nákyp
Recept ještě nebyl hodnocenPokud patříte mezi milovníky sladkých obědů, pak vás zajisté potěší recept na českou klasiku – rýžový nákyp, který potěší svou jednoduchostí i příjemnou sladkou chutí.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 20,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 13,00 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Pokud patříte mezi milovníky sladkých obědů, pak vás zajisté potěší recept na českou klasiku – rýžový nákyp, který potěší svou jednoduchostí i příjemnou sladkou chutí.…
Výběr bezlepkového pečiva vás může potrápit, je dražší a nabídka není tak široká. Řešením je upéct si svůj vlastní bezlepkový chléb. S tímto receptem a s pomocí domácí…
Hovězí maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kusy nakrájený celer, mrkev, petržel a chvíli restujeme. Přidáme osolené, opepřené maso a…
Ve vodě rozmixujeme sojové mléko, přidáme vločky a fruktozu a necháme namočené přez noc. Pokud chceme palačinky na snídani, tak ráno přidáme hladkou mouku, žloutek,…
Zapečený lilek s celerem je lahodný a zdravý pokrm, který kombinuje jemnou chuť lilku s výraznou chutí celeru. Tento jednoduchý recept je skvělou volbou pro vegetariány…
Do kastrolu nalijeme vodu, do ní nasypeme sojové mléko a metličkou dobře promícháme, pak přisypeme ovesné vločky a pohanku. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 8 minut.…
Pangacia omyjeme, pokapeme citronem,osolíme mořs.solí a pokapeme Tamari - necháme odležet. Na sezamovém oleji osmahneme do růžova cibulku a česnek, přidáme filetky.…