Suroviny
Porce: 4-5 palačinek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 726 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,77 g |
Tuky | 9,59 g |
Vláknina | 5,07 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 68,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Palačinky z vloček a sojového mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjwy
Moje poznámka
Palačinky z vloček a sojového mléka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jjwy
Nejnovější recepty
Kuřecí závin à la kebab
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 22 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 43 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 3 hodinami
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 10 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 13 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 15 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 15 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 16 hodinami
Tématické fráze:
sojové vločky recepty,
sojove vločky,
sojové vločky recept,
palacinky ze sojoveho mleka,
sojové mléko sušené,
sušené sojové mléko zajíc,
sušené sojové mléko,
palacinky/se sojoveho mleka bez vajec,
sušené sojové mléko zajíc recepty,
sojova mléka,
dělena strava palačinky,
sojové mléko sušené zajíc,
recepty ze sojových vloček,
recepty ze sojového mléka,
sojový mléko zajíc,
palačinky ze sušeného bez mleka,
snidane ze sojoveho mleka,
sojový mlíko,
vegan palačinky z ovesných vloček,
sojové mléko recept
Suroviny:
mléko sušené sojové,
voda,
vločky ovesné,
mouka hladká,
žloutek,
sůl,
fruktóza,
fruktóza,
jahody,
borůvky,
olej
Komentáře (3)