Zdravý koláč s rybízem
Recept ještě nebyl hodnocenV míse promícháme mouku a kypřící prášek. Přidáme jogurt, žloutky vidličkou rozkvedlané s trochou mléka a nakonec lehce vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Těsto nalijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V míse promícháme mouku a kypřící prášek. Přidáme jogurt, žloutky vidličkou rozkvedlané s trochou mléka a nakonec lehce vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Těsto nalijeme…
Datle přecedíme a rozmixujeme v mixéru na kaši. Smícháme ostatní ingredience a přidáme k nim datlovou směs. Vytvoříme těsto. Chvíli ho propracováváme, aby se spojilo. Z…
Nejprve smícháme mandlovou mouku (pokud byste použili celé, předem namočené mandle, zbavte je slupky a pořádně vysušte), ovesnou mouku, kokosovou mouku, koření, sůl a…
V míse smícháme dušenou mrkev, orestovaný pórek a cizrnu. Přidáme mléko, ve kterém jsme rozšlehali dva žloutky, potom vmícháme ovesné vločky a ovesnou mouku s práškem do…
Chcete-li vyrobit sladké bramborové pyré, polovinu sladké brambory na polovinu nakrájejte. Umístěte na plech na pečení a pečte při teplotě 190 °C po dobu 25-30 minut…
Brownies je americká pochoutka s výraznou čokoládovou chutí. Tato verze je navíc bezlepková a oslazená pouze datlemi, sirupem nebo medem. Přidáme i vařenou dýni, která…
Nekynuté lívance připravíme během chvilky a díky použitým surovinám jsou zdravější než klasická verze. K oslazení použijeme med či sirup a do těsta přidáme řepu, díky…
Fašírky jsou jednoduché malé řízky z mletého masa. Připravit je ale můžeme i ve vegetariánské verzi z květáku, navíc i bez lepku. Fašírky lze upéct v troubě nebo smažit…