Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet jablečný - suroviny a ingredience

Ocet jablečný

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie167 kJ /
40 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vídeňský bramborový salát Videorecept

Vídeňský bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vídeňský bramborový salát není spojený majonézou, ale zalitý horkým vývarem a ochucený octem s hořčicí. Salát je díky kyselkavé chuti příjemně osvěžující a skvěle se…

StandaCB

70 min

Rychlá bezová buchta

Rychlá bezová buchta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Přestože bezové květy obvykle používáme na přípravu nápojů, skvěle chutnají i v moučníku. Ochutnejte tuto jednoduchou bezovou buchtu, ve které jdou vidět jednotlivé…

Cudla

30 min

Salát z červeného zelí Videorecept

Salát z červeného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelný salát patří mezi oblíbené přílohy k hlavnímu jídlu. Obvykle se k jeho výrobě používá bílé zelí. Tento salát je z červeného zelí a díky medu a jablečnému octu má…

mirca75

30 min

Vejmrda po staročesku

Vejmrda po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vejmrda je staročeská příloha - dochucovadlo k zabijačkovým pochoutkám. Nastrouhané a ochucené jablko s křenem perfektně doplní vařené i pečené vepřové maso. Vejmrdu…

mojetara

30 min

Ledový salát

Ledový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ledový salát natrháme nebo pokrájíme do větší mísy.Přidáme kousek nakrájené červené papriky, cibule nakrájené na kostičky a rajče nakrájené na měsíčky.Zeleninu posypeme…

lenka

15 min

Rychlá pomazánka z tofu a cizrny

Rychlá pomazánka z tofu a cizrny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cizrnu, tofu a olej lehce rozmixujeme tyčovým mixérem.Přilijeme vodu na požadovanou hustotu.Přidáme jablečný ocet, sůl a sezamová semínka.Vše dobře promícháme, případně…

HankaPu

10 min

Rychlá fazolová polévka

Rychlá fazolová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okrájíme brambory a dáme je vařit do 1 litru vody.Připravíme jíšku. Na kousíčku másla zpěníme cibulku, přidáme hladkou mouku, uděláme světlou jíšku.Jíšku, 1/2 konzervy…

woman

40 min

Grilovaná žebra

Grilovaná žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá vepřová žebírka v kořeněné marinádě si můžete připravit u grilu za horkých letních večerů, nebo i za nepříznivého počasí doma v troubě. Pokud jako přílohu…

xanny

70 min

Třešňová BBQ omáčka

Třešňová BBQ omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Třešňová BBQ omáčka je lahodný a originální doplněk k vašim grilovaným pokrmům. Ideální je pro marinování masa, ale skvěle se hodí i jako dip k pečené zelenině nebo jako…

Timmy

90 min

Játra v rosolu

Játra v rosolu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vodu s kořením a solí přivedeme k varu, vložíme do ní očistěná játra a vaříme cca 15-20 minut. Játra vyndáme, necháme okapat, zchladnout a pokrájíme je na kostičky. …

Fazolkový salát 5x podruhé

Fazolkový salát 5x podruhé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…

Salát z červeného zelí s křenem

Salát z červeného zelí s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlý a snadný salát z červeného zelí a křenu je plný vitamínů. Podávat ho můžete jako přílohu k hlavnímu jídlu, a pokud zrovna neholdujete křenu můžete jej vynechat.…

mika59

15 min

Pomazánka z fazolí

Pomazánka z fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na kostičky nakrájenou cibuli osmahněte na oleji. Posypte majoránkou a nechte rozvonět. Přidejte propláchnuté fazole a sůl. Podlijte asi půl deci vody a nechte chvíli…

Kuskusový salát

Kuskusový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kuskus premiešame s olejom, zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a necháme 10 minút postáť. Potom odkryjeme, načechráme vidličkou a necháme vychladnúť.K vychladnutému…

1 2 3 9

Naposledy jste si prohlédli