Česnečka

aachje Kuchařka: aachje

Polévky 10 názorů

Suroviny

Vývar z morkových kosti:
morkové kosti
hovězí žebro
kousek hovězích jater
mrkev
celer
petržel
cibule
nové koření
pepř
sůl
bobkový list
1lžícka jablečného octa
1 dcl červeného vína
česnek
sůl
vejce
chleba
sádlo
libeček
jarní cibulka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kosti a zeleninu do vývaru je dobré předem cca půl hodiny péct v troubě na vysoký výkon.

  2. Dát do studené vody i s výpekem, přidat játra, ocet a přivést k varu. Sundat pěnu, která se utvoří a poté přidat víno, kořeni a sůl.

  3. Vařit čím déle, tím lépe.

  4. Maso obrat a nakrájet do vývaru, morek vydlabat a přidat také.

  5. Na talíř vložit utřený česnek (kolik kdo snese), žloutek a zalít horkým vývarem s kousky masa.

  6. Přidat na kostičky nakrájený chléb a opečený na sádle. Posypat libečkem a cibulkou.

Poznámka

V této polévce je misto žloutku zastřené vejce.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 250 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Česnečka

  • Navir Navir

    casino: To víš, brouku, když mohu, ráda pomohu :-D

    Odpovědět

  • casino casino

    No, neregi tu do čehosi šlápl:no:
    aachje: to rozmázla:-((
    Navir: si v tom evidentně rochní:-D

    Odpovědět

  • Navir Navir

  • aachje aachje(autorka receptu)

    http://necyklopedia.wikia.com/wiki/Gebuzina

    Odpovědět

  • aachje aachje(autorka receptu)

    :-D:-DLada:
    strejcek google nasel toto- ,,Gebuzina, taktiež známa ako bahno, humus alebo sračka.,, ja padam:-D to jsem neznala:-D:-D

    Odpovědět

  • aachje aachje(autorka receptu)

    srettka: nebojte,nezustane po octove chuti ci vuni ani maku. jen to vyvazi chute. rikam tomu sesta chut. dulezite je ale, ze ocet vytahne z kosti vsechnu silu do polevky a tak je pak jak remen :D jime casto a temer nemarodime. ja uz x let nevim, co jsou antibiotika;-)

    Odpovědět

  • srettka srettka

    Tak to musí být česnečka jak řemen. Ale ten jablečný ocet..nenechá to polévce kyselý chuťový ocas? Mě teda tahle verze octa, ač je prohlašován za blahodárný, dvakrát nevoní.

    Odpovědět

  • Lada Lada(neregistrovaná)

    Gebuzín??? što éto???

    Odpovědět

  • ??? ???(neregistrovaný)

    výborne a bravó,
    jeden z mála receptov ktorý nie je sprznený pridávaním nepochopiteľných gebuzín.

    Odpovědět

  • scofiq scofiq

    ...někdy se to hodí :-))), tak ukládám a bod posílám

    Odpovědět

Tématické fráze: cesnecka cesnecka recept gebuzin gebuzina cesnecka z kosti recept cesnecka recepty cesnecka cesnecka top recepty z uzenych kosti cesnecka recept vyvar cesnek cesnecka bez vyvaru cesnečka top recept poctiva cesnecka z uzenych kosti google česnečka cesnecka jak na to gebudzina cesnecka recepty jablečný obrat recept

Zapomněl/a jsem heslo