Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet jablečný - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pikantní ovocné čatní

Pikantní ovocné čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Všechno ovoce omyjeme a necháme okapat. Blumy a oloupanou broskev rozpůlíme a zbavíme pecek. Hrušky a jablka oloupeme a zbavíme jádřinců, rozinky přebereme, spaříme a…

Čočka jednoduše

Čočka jednoduše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočka je sice tradičním novoročním pokrmem, ale stojí za to ji připravovat průběžně po celý rok. Kromě vlákniny je bohatá na spoustu vitamínů a minerálů. Podáváme s…

spagetka

80 min

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Pochoutkový rajčatový salát

Pochoutkový rajčatový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tofu nakrájíme na kostičky, nakrájíme rajčata, cibulky a pažitku.Vše dohromady lehce promícháme, případně ještě dochutíme.Necháme chvíli odležet a podáváme.

HankaPu

15 min

Chilli džem

Chilli džem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Delikátní záležitost, jakou je sladce pálivý džem z chilli a paprik, nemůžete při zpracování úrody ze zahrádky opomenout. Příprava není složitá a podle našeho…

hosta

20 min

Polévka Rajský sen

Polévka Rajský sen

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V rýžovaru uvaříme rýži - cca 2 sáčky, trošku soli, 2-3 hřebíčky. Do uvařené rýže v rýžovaru přidáme 1 čajovou lžičku másla, zavřeme poklicí a necháme máslo vsáknout do…

woman

30 min

Karamelizovaný fenykl

Karamelizovaný fenykl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z fenyklů obereme vrchní listy, seřízneme vrchní stonky a spodek fenyklů jen tak, ať se nám při přípravě nerozpadne. Rozkrojíme podélně na polovinu. Dáme na cca 10 min.…

rebeka

60 min

Filé z candáta s omáčkou

Filé z candáta s omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filé omyjeme a osušíme. Pokapeme 1 lžící citronové šťávy. Bylinky opereme, otrháme a posekáme. Rajčata nařízneme, spaříme, zchladíme studenou vodou, oloupeme a…

Veganská bešamelová omáčka

Veganská bešamelová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli očistíme a nakrájíme na kostky, to samé uděláme s petrželí. Do kastrolu dáme olej, cibuli a přidáme petržel. Restujeme, až petržel chytne zlatavou barvu, stáhneme…

Otawské kuřecí plátky

Otawské kuřecí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ingredience na omáčku dáme do hrnce a na mírném ohni dusíme 15 minut. Kuřecí řízky jemně naklepeme, osolíme a posypeme kořením na pizzu. Na rozpáleném oleji prudce…

Předkrm z marinovaného lososa

Předkrm z marinovaného lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v…

Domácí BBQ omáčka

Domácí BBQ omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Hustá, lehce pikantní, ideálně doplní grilované maso i zeleninu. Připravte si domácí barbecue omáčku. Hodí se k marinování masa před grilováním i jako omáčka k hotovému…

vylizanytalir

30 min

Letní rychlý salátek

Letní rychlý salátek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Listová zelenina obsahuje mnoho prospěšných látek, které naše tělo, obzvláště na jaře, potřebuje. Pro zvýšení chutě použijte k zeleným listům barevnou ředkvičku, červená…

Salát z planých bylinek a ostružin

Salát z planých bylinek a ostružin

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Svěží směs listových salátů, bylinek a sladkokyselých ostružin zalijeme výraznou zálivkou, která kombinuje chutě citronu, octa, dijonské hořčice a bezového sirupu. Salát…

alena-s

30 min

1 2 3 4 9