Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet rýžový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Květákové kung pao

Květákové kung pao

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Využijte první sklizené tuzemské čerstvé květáky na přípravu jednoduchého zeleninového jídla. Zkuste je připravit méně tradičně, s akcentem asijské kuchyně. Suroviny…

Cuketa na asijský způsob

Cuketa na asijský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cuketu omyjeme a nakrájíme na hranolky, omytou papriku zbavíme semeníku a nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky a očištěné žampiony na plátky.…

Kuřecí jemné adobo

Kuřecí jemné adobo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme…

Zuzkamo

70 min

Čínské "Dan-dan" nudle

Čínské "Dan-dan" nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 1,0

Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny…

hilgertom

60 min

Huli huli kuřecí křídla

Huli huli kuřecí křídla

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sladké, pikantní a neodolatelně šťavnaté – taková jsou Huli huli kuřecí křídla inspirovaná havajskou kuchyní. Marinovaná v omáčce plné ananasu, sójové omáčky a zázvoru,…

Tomas Dytrych

75 min

1 7 8 9