Kuřecí kousky s bambusem a zeleninou
Jídla s vůní a chutí asijských přísad jsou velmi oblíbená nejen pro svoji rychlou přípravu. Vyladěná chuť, šťavnaté maso a křehká nerozvařená zelenina lákají k talíři nejen v bistrech, ale i doma. Suroviny lze již běžně sehnat, takže směle do přípravy.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 077 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,77 g |
Tuky | 18,01 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 5,48 g |
Sacharidy | 27,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí kousky s bambusem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7PA
Moje poznámka
Kuřecí kousky s bambusem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7PA
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 7 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 10 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 12 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 16 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej arašídový,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
zelí,
bambusové výhonky,
ústřicová omáčka,
omáčka sojová sladká,
omáčka rybí,
ocet rýžový,
solamyl,
voda,
zázvor nakládaný,
koriandr
Komentáře