Čínské marinované ledvinky - 腌制 - yānzhì marinated
Recept ještě nebyl hodnocenLedvinky pečlivě očistěte, vykrájejte močovody, tuk, případně odblaňte a nakrájejte na velikosti sousta. Propláchněte několikrát ve studené vodě. Zalijte vínem shao xing…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ledvinky pečlivě očistěte, vykrájejte močovody, tuk, případně odblaňte a nakrájejte na velikosti sousta. Propláchněte několikrát ve studené vodě. Zalijte vínem shao xing…
Očištěná křidélka rozdělíme v kloubu a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme olej, kečup (pokud není domácí, může být kvalitní koupený), špetku soli a pepře. Vše…
V uzavíratelné misce smícháme vše na marinádu. Očištěné maso nakrájíme na 4 plátky, z obou stran potřeme marinádou a v uzavřené misce necháme přes noc v chladu.V…
Očištěné a osušené paličky osolíme a naložíme do marinády, kterou získáme smícháním všech surovin v uzavíratelné misce. Misku zvolíme přiměřeně velkou, aby maso bylo…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Grilování levou zadní: Vychutnejte si skvělý chřest, třeba s česnekem a parmazánem
Bramborové placky se zelím jsou šťavnaté a nádherně voní po sádle. Skvěle je dochutí mletý kmín, česnek a majoránka
Hubnutí v ČSSR: Vzpomínáme na Rajko Dolečka a na diety, které frčely za socialismu