Plněná zapečená sýrová bagetka
Recept ještě nebyl hodnocenKřupavé plněné bagetky nejvíce chutnají ještě teplé. Hodí se skvěle pro přátele jako pohoštění, nebo jako rychlá a chutná večeře. Můžeme je naplnit podle své chuti a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křupavé plněné bagetky nejvíce chutnají ještě teplé. Hodí se skvěle pro přátele jako pohoštění, nebo jako rychlá a chutná večeře. Můžeme je naplnit podle své chuti a…
Míchaná vajíčka nemusí představovat pouze vydatnou snídani či večeři. Doplňte je strouhankou, cibulkou a petrželkou, uvařte ve tvaru kuliček a rázem získáte chutnou…
Zapomeňte na mnohdy nevalnou chuť dušené mrkve ze školních jídelen a připravte si podle našeho receptu rychloverzi skvělého jídla. Použitím mletého masa a dobrým…
Mořské plody nemusí být jen přímořskou dovolenkovou záležitostí. Směs drobných plodů je snadno dostupná již i u nás. Připravte si tento snadnou, chutnou a výživnou…
Tradiční gyros, osvěžující tzatziki, autentický řecký salát plný čerstvé zeleniny a křupavá pita – to vše dohromady tvoří neodolatelnou kombinaci chutí, která vás…
Pokud máte rádi maďarskou kuchyni, připravte si o víkendu paprikáš s domácími haluškami. Příprava je jednoduchá a všichni si určitě pochutnají. Skvělý maďarský paprikáš…
Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…
Tatarák z červené řepy je vynikající a zdravá alternativa hovězího tataráku, která se hodí na topinky či kanapky. Můžete jej servírovat jako předkrm či pohoštění pro…
Když za okny padá sníh, venku mrzne a v kamnech praská dříví, přijde vhod tato zdravá a vydatná polévka, která zahřeje a pomůže s bojem proti nachlazení. Moravská…
Vzpomínka na klasickou kuchyni dřívějších restaurací dovedená do dokonalosti domácí přípravou, to je doměkka dušené vepřové maso s lahodnou omáčkou. Pokud ho doplníme…
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak…
V hedvábně hladké omáčce z vajec, slaniny a tvrdého sýra a vonící po česneku, takové jsou lahodné těstoviny carbonara. Chcete-li si opravdu pochutnat, použijte právě…
Hermelín je delikátní, smetanový sýr a ve spojení s pepřem a jemným kuřecím masem vznikne opravdu lahodná omáčka, která se hodí jak k těstovinám, tak třeba k opékaným…
Šťavnaté kuličky z mletého masa, jsou skvělým a chutným tipem na dobrý oběd nebo večeři. Doplněné barevnou zeleninou, vytvářejí vyvážený a výživný pokrm, který si…
Šťavnaté kuličky z mletého masa, jsou skvělým a chutným tipem na dobrý oběd nebo večeři. Doplněné barevnou zeleninou, vytvářejí vyvážený a výživný pokrm, který si…
Uzená kuřecí stehna v sobě spojují výraznou chuť, šťavnaté maso a vůni dřeva, která navodí atmosféru domácí udírny. Skvěle se hodí k teplému jídlu i studeným pokrmům, ať…
Milujete špízy, ale nebaví vás zdlouhavé napichování surovin na špejle? Nevadí – stačí je nasypat do zapékací misky, okořenit a upéct. Záleží jen na vás, zda zvolíte…
Jídlo z jednoho pekáčku plné dobrot, který vyžaduje minimum práce. Stačí suroviny nakrájet, poskládat do pekáčku a nechat troubu vykouzlit lahodný výsledek. Slaná chuť…
Cuketové karbanátky jsou lahodným pokrmem, který skvěle využívá sezónní cukety. Tato zeleninová směs se tvaruje do malých placiček a následně smaží do zlatova, dokud…
V sezoně cuket hledáme různé způsoby, jak tuto zeleninu upotřebit. Můžete z ní připravit také skvělý bezmasý tatarák, ochucený podle vašich chutí a zvyklostí. Samozřejmě…
Jako rychlý předkrm nebo netradiční pohoštění na letní párty můžeme připravit slanou cuketovou roládu, plněnou šunkou a krémem ze žervé. Hotová je raz dva a krém je…
Vaření z jednoho hrnce ocení snad každý z nás. Chutný bezmasý guláš plný zdravé zeleniny je hotový během pár minut a zvládne ho i úplný začátečník. S čerstvým chlebem se…
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami je voňavá a sytá. Jemně kořeněná kmínem, pepřem a majoránkou kombinuje chuť hub a zeleniny a skvěle zahřeje při vydatném…
Maso omyjeme, osušíme a ostrým nožem opatrně nařízneme kapsu. Na pánvi necháme zpěnit bílou část cibulky, přidáme nakrájené žampióny, osolíme, opepříme a necháme asi 5…