Přesnídávka borůvková - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 173 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Přečtěte si Zobrazit více
Kečup z rybí omáčky? Oblíbené dochucovadlo se dřív vařilo i z hub nebo ze švestek
Prostřeno vás pošle na cestu kolem světa: Marocký Tajine vystřídá wagyu steak. A víte, jak se správně dělá caesar salát?
Retro okénko: Lehce nahořklé osvěžení Chito. Původně lék na malárii, dnes dokonalý základ pro drink