Jarní kedlubnový salát s uzeným lososem
Recept ještě nebyl hodnocenLehký a osvěžující jarní salát, který spojuje křupavost mladé kedlubny s jemnou chutí uzeného lososa. Díky svěží zálivce a voňavým bylinkám je ideální jako lehká večeře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lehký a osvěžující jarní salát, který spojuje křupavost mladé kedlubny s jemnou chutí uzeného lososa. Díky svěží zálivce a voňavým bylinkám je ideální jako lehká večeře…
Tip na přílohový zeleninový salát nebo lehkou večeři se hodí vždy. Základem tohoto jarního salátu je kvalitní čerstvá zelenina, mozzarella a olivový olej. Krásně barevná…
Jednoduchá a svěží pomazánka z ředkviček je ideální na snídani nebo svačinu. Nastrouháním ředkvičky ztratí svou pikantní chuť, navíc je zjemní i tvaroh, který tvoří…
Ředkvičky a okurky na struhadle nastrouháme na jemná kolečka, rajčátka pokrájíme na čtvrtky, zelí posekáme na nudličky a cibulku na jemná kolečka.Přidáme na kostky…
Říká se, že v jednoduchosti je krása. To platí i v případě salátu, na který vám postačí pár surovin. Snadný salátek z jarní cibulky, ředkviček s octovou zálivkou je…
Přivítejte jaro ve vaší kuchyni a dopřejte si svěží snídani nebo svačinu. Ředkvičková pomazánka s křenem je lehce pikantní, díky tvarohu a vejcím plná bílkovin, a s…
Tento jednoduchý ředkvičkový salát je příjemně osvěžující. Křupavé pikantní ředkvičky a uvařená vejce zalijeme chutnou sýrovou zálivkou ochucenou hořčicí a citronovou…
Mísa čerstvé zeleniny je skvělým zdrojem vitamínů a také vlákniny. Pokud do ní přidáme i třeba vařené vajíčko, stane se ze salátu výživné a plnohodnotné jídlo. Kombinace…
Tato výborná zeleninová polévka je plná chutí. Přidáme do ní ředkvičky, kukuřici, pórek i mrkev. Polévku zahustíme bramborou, takže do ní nemusíme dávat žádnou mouku.…
Svěží a lehkou pomazánku z tvarohu, s lehce štiplavými ředkvičkami, mrkví a kedlubnou, si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu. Ideální snídaně, nebo svačina do práce,…
V této netradiční zeleninové polévce zužitkujeme ředkvičky opravdu celé i se zdravými zelenými lístky. Pojí se v ní mnoho chutí a vůní koření a čerstvých bylinek. Díky…
Za použití několika surovin můžete během chvíle vykouzlit snadnou polévku, do které zužitkujete vypěstované ředkvičky. Polévka vás příjemně zasytí a vy tak nebudete ani…
Ředkvičky patří mezi první jarní zeleninu. Jejich svěží a lehce pálivou chuť podpoříme v lahodném salátu. Do něj nakrájíme šunku, sýry, cibulku a vše spojíme majonézou…
Syté, výborné a velice snadné na přípravu. Přesně takové jsou zapečené smetanové brambory s ředkvičkami, se zlatavou křupavou sýrovou krustou na povrchu. Sbíhají se vám…
Salát pak choi se skvěle hodí i pro tepelnou úpravu, která zvýrazní jeho chuť. Zároveň si ale salát ponechá svou křupavost. Spolu s ním upečeme i ředkvičky a obojí…
Oblíbenou jarní zeleninou jsou ředkvičky, které nejsou náročné na pěstování a obsahují spoustu užitečných vitamínů a minerálů. Snadný ředkvičkový salát s mozzarelou je…
Pokud máte rádi ostré chutě, zvláště křen, je tato pomazánka pro vás ta pravá. K jemné chuti vařených vajec a Lučiny přidáme pálivý křen, pikantní ředkvičky a hořčici.…
Rukola i ředkvičky jsou známé svoji štiplavou a osvěžující chutí. Jejich spojení tak vyžaduje další výraznou chuť, kterou tomuto salátu dodá ocet balsamico a citronová…
Vajíčkový cottage salát s ředkvičkami a jarní bylinkou medvědím česnekem, je nabitý bílkovinami a perfektně se hodí jako sytá snídaně nebo svačinka do práce. Salát si…
Snadné a lahodné ředkvičky nakládané v jablečném octu vás překvapí svou chutí. Jsou krásně křupavé a skvěle se hodí jako příloha k masu, do burgerů i obložených housek.…
Ředkvičky se výborně doplňují s taveným kozím sýrem. Pikantní pomazánku si nejlépe vychutnáte na plátcích čerstvého křupavého pečiva. Dejte na stůl ještě sklenici…
Jemné králičí maso se skvěle hodí doplnit zeleninou. V jarním období zkuste využít ředkvičky. Uvidíte, že chuti králíka nijak neuškodí. Poduste ředkvičky, dopečte…
Osvědčená kombinace zeleniny vám nabídne večeři v podobě lehkého salátu. Můžete majonézu zaměnit se zakysanou smetanu, druhy zeleniny vystřídat za vaše oblíbené, přidat…
Máte již sklizené první ředkvičky? Ty jarní jsou opravdu šťavnaté a chutné. Vykouzlete z nich snadnou pomazánku, která je vděčnou svačinou, nebo snídaní. Její chuť…