Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková polévka s vejci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava)

23. 10. 2013 22:40

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 551 kJ / 610 kcal
Bílkoviny33,48 g
Tuky43,13 g
Vláknina3,72 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,53 g
Sacharidy20,07 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaB1

25. 10. 2013 19:12

Anna Kocikova:Také kupuji bujóny balené po 12 kostkách od 12 do 14 korun. Ráda je přidávám do polévek i některých dalších jídel. Zvýrazní chuť pokrmu a nám to chutná. Kdo nechce dát do polévky bujóny, tak je nahradí solí.

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 10. 2013 15:50

No vida, potřebuji spotřebovat povadlé ředkvičky:-). :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2013 14:43

Vztekloun:2kostky bujonu příjdou na cca 4,-kč,pokud koupím v akci balení po 12ks;-)Také bujon používám a ve většině případů i ten Eidam;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2013 14:40

Ředkvičkovou polévku znám,ale v této úpravě ne;-)Je zajímavá a líbí se mi:-KMě by chtnala:-p:yes:

Drobek Drobek

24. 10. 2013 10:52

No, taky se bujónům trochu divím, ale zase je to lepší než zasypat tolik oblíbenou vegetou. ;-)
Ale dnes již bujón nutně není jen kostka masoxu, jsou i bujóny zeleninové, takže vlastně proč ne?:-)

zizala zizala

24. 10. 2013 08:14

Osobně by mi stačila k ochucení ta zeleninka osmažená na másle (u nás určitě ještě kousek cibulky pro lepší chuť a možná mrkev kvůli barvě), ta přece dá výtečnou chuť. Proč tam dávat ještě bujóny?

Vztekloun

24. 10. 2013 07:25

DVA bujóny? :-O Teda pardón, ale tohle se Vám trochu nepovedlo. ;-) Na litr a půl vody dva bujóny, pár ředkviček a kousíček eidamu? :-D Tím eidamem to rozhodně vylepšíte. Poslední dobou se zdá, že v Čechách neznáte jiný sýr :-(( A neříkejte mi, že je to o penězích. I za pár šupů lze připravit velmi chutné jídlo. Jen si vemte, kolik Vás ty dva bujóny stojí :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: ředkvičková polévka polévka z ředkviček s vejcem ředkvičková polévka s vejcem ředkvičková polévka s mrkví recept jak spotrebovat redkvicky zeleninová polévka s redkvickou ředkvičková polévka se zeleninou ředkvičková polévka zvejci ředkvičková polévka bez smetany redkvickova polevka s vejcem natvrdo krémová ředkvičková polévka

Suroviny: ředkvičky, sýr eidam, máslo, voda, vejce, mouka polohrubá, bujón, petrželka zelená

TopRecepty.cz

Ředkvičková polévka s vejci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7ME8