Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěná jelení - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie490 kJ / 117 kcal
Bílkoviny21,40 g
– z toho živočišné bílkoviny21,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,50 g
– nasycené2,02 g
– nenasycené0,99 g
–– mononenasycené0,91 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 47 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Jelení steak

Jelení steak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi zvěřinu? Tento recept je právě pro vás. Lahodné, šťavnaté a křehké maso s výbornou smetanovou omáčkou vonící po houbách a másle potěší při nedělním obědě…

1974andrea

50 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více