Studený piškotový dort
Recept ještě nebyl hodnocenDo kruhové formy (s odjímatelnou boční částí) po dně nejprve vyskládáme piškoty. Piškoty vždy zvlhčujeme mandlovým likérem, příp. vanilkovým sirupem.Připravíme náplň z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do kruhové formy (s odjímatelnou boční částí) po dně nejprve vyskládáme piškoty. Piškoty vždy zvlhčujeme mandlovým likérem, příp. vanilkovým sirupem.Připravíme náplň z…
Oba džusy vlijeme do mixéru, přidáme ledovou drť a umixujeme. Dáme do sklenice a zakápneme vanilkovým sirupem. Je možné vynechat, já neměla. Sklenici dozdobíme ovocem. …
Mouku rozmixujeme s máslem, přidáme žloutek a oba sirupy, opět promixujeme, nakonec přidáme sůl a smetanu. Na pracovní ploše rychle zformujeme kouli těsta a dáme na 30…
Kakaové máslo a kokosový olej rozehřejte ve vodní lázni. Do mixéru vlijte oleje a všechny ostatní ingredience a mixujte, dokud se nevytvoří hladká krémová hmota. Tu…
Přidáno před 52 minutami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Halloweenská pochoutka: Sladká jablka!
Jak na nejlepší kynuté lívance? Těsto musí mít správnou konzistenci a můžete si ho připravit dopředu. A pak už se budete jen olizovat!
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?