Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Recept ještě nebyl hodnocenAsijská kuchyně se poslední dobou těší čím dál větší oblibě. Pro pokrm s nádechem Asie však nemusíte běžet do nejbližšího bistra, ale můžete si ho připravit v pohodlí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Asijská kuchyně se poslední dobou těší čím dál větší oblibě. Pro pokrm s nádechem Asie však nemusíte běžet do nejbližšího bistra, ale můžete si ho připravit v pohodlí…
Rizoto jak jej známe, je rychlé, jednoduché a vynikající jídlo. Krásně se v něm zpracuje zbylé maso, zelenina nebo uvařená rýže z jiného pokrmu a můžete do něj vždy…
Otevřeme konzervu, maso vyklopíme, seškrábneme sádlo a všechen tuk, který je kolem masa a dáme do hrnce.Nakrájíme cibuli a dáme restovat, mezitím nakrájíme maso na…
1) vypracujeme těsto, zabalíme do folie a necháme v lednici alespoň hodinu odležet. 2) na oleji osmažíme lehce cibulku na kostičky, přidáme houby a zeleninu, podusíme…
Krkovičku prošpikujeme, osolíme, opepříme, okořeníme a vložíme do tukem vymazaného pomalého hrnce na cibuli nakrájenou na měsíčky. Přidáme zeleninu, houby, rajčata a…
Přímo v nádobě remosky osmažíme na oleji cibuli, přidáme vypranou rýži, krátce orestujeme, přisypeme zeleninovou směs a zalijeme vývarem (já dělala z kostky - 3…
Kachní prsa pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme papriku, vegetu a kari koření. Maso orestujeme na rozpuštěném másle. Přidáme zeleninu. Zalijeme trochou vody, přidáme…
Nenáročný recept na zapečené těstoviny, kam můžete zakomponovat vaši oblíbenou sekanou. Jsou zároveň plné zeleniny, výživných vajíček a zjemněny sladkou smetanou.…
Sulc je takový chudší příbuzný tlačenky, protože se dělá z podřadnějšího masa. Kolena obsahují spoustu kůže, šlach, chrupavek i kus kosti, což jsou všechno důležité…
Cibuli osmahneme dorůžova na oleji, orestujeme na ní propláchnutou rýži, přidáme nadrobno pokrájené kuřecí maso, zeleninu, zalejeme vodou. Když se začne vařit, navrch…
Na oleji zpěnit cibulku, na to propláchnutou rýži, osmahneme, až se rýže přestane lepit, přidáme obrané pokrájené maso a zeleninu, zalijeme vývarem a přikryté pokličkou…
Sojové kostky dáme spol s kostkou masoxu na 20 minut povařit. Uvařené kostky necháme odkapat a vymačkáme přebytečnou vodu. Na pánvi si rozpustíme máslo na kterém…
Salám pokrájíme na kostičky a orestujem,přidáme 2 balíčky mražené zeleniny s kukuřicí a necháme podusit.Když je zelenina měkká přidáme 1celé máslo a chvíli podusíme.Pak…
Cibulku oloupeme, pokrájíme na drobné kostičky a osmahneme na másle, zasypeme moukou, promícháme a zalijeme vývarem / bujónem /. Přidáme na kostičky pokrájené omyté…
Na množství ingrediencí a surovin to vypadá složitě, ale je to hned – stačí, když si vše připravíte dopředu a pak necháte v hrnci uvařit. Napřed na zahřátý olej a…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Rebarborový kompot: Jak jej připravit a dochutit, aby byl dokonalý? Pomůže hřebíček i citronová kůra
Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí
Malá encyklopedie vánočního koření: K čemu je dobrý anýz a kam se hodí badyán nebo zázvor?