Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenOsvědčených receptů na těstoviny není nikdy dost. Pro změnu ochutnáme tagliatelle s kuřecím masem a špenátem. Pokrm příjemně voní po česneku a lahodnou chuť mu dává sýr…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 74,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Osvědčených receptů na těstoviny není nikdy dost. Pro změnu ochutnáme tagliatelle s kuřecím masem a špenátem. Pokrm příjemně voní po česneku a lahodnou chuť mu dává sýr…
Lahodné a krémové jídlo na italský způsob, potěší každého milovníka těstovin. Jemné tagliatelle obalené v bohaté smetanové omáčce s kousky rozpuštěného sýra, vytváří…
Těstovinová jídla jsou velice oblíbená pro svojí nenáročnou přípravu, kdy během chvíle můžete vykouzlit pokrm luxusní chuti. Neváhejte a vyzkoušejte připravit…
Široké nudle vyráběné podle tradičního italského receptu z čerstvých vajec a kvalitní mouky se skvěle hodí k masovými omáčkám i lehkým zeleninovým receptům. Užijte si…
Italská kuchyně staví na kvalitních surovinách a jednoduché přípravě – nebojte se tyto principy využít i doma. Smetanová omáčka se špenátem a parmazánem se skvěle spojí…
Jednoduché a svěží jídlo zaujme dobrou chutí i pěknými barvami. Navíc je do půl hodiny na stole. Vařená brokolice, opečený losos a cherry rajčátka k sobě dobře ladí a…
Pancettu si nakrájíme na malé kousky a opečeme do křupava na teflonové pánvi. Po opečení Pancettu vyjmeme a necháme okapat na ubrousku. Ve výpeku rozpustíme strouhaný…
Na pánvi rozehřejeme trošku oleje. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vepřové maso na nudličky. Přidáme na pánev a opečeme. Přidáme nakrájený pórek a žampiony. Chvilku…
Tagliatelle se díky svému plochému tvaru výborně pojí s krémovými omáčkami. V tomto receptu se promíchají s voňavou směsí lesních hub, pancetty, česneku a smetany. I…
Cibuli a šalotku nakrájíme na kostičky, mrkev na tenké hranolky, brokolici rozebereme na růžičky, česnek utřeme a maso nakrájíme na malé plátečky, nebo větší nudličky…
Připravte masové kuličky. V míse promíchejte maso. Česnek oloupejte, nakrájejte nadrobno nebo prolisujte a vmíchejte k masu, přidejte zbylé suroviny kromě oleje,…
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, přendáme do mísy a nejlépe rukama je promícháme s rozmělněnými stroužky česneku a nasekanou cibulí. Osolíme, opepříme, vmícháme…
Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a prudce osmahneme v hluboké pánvi na oleji. Přidáme nakrájené žampiony, koření dle chuti a za občasného míchání chvilku restujeme. Mírně…
Maso nakrájíme (libovolně na kostičky nebo na plátky ) osolíme a osmahneme na pánvi . Dáme stranou . V jiné pánvi na másle osmahneme šalotku , přidáme houby a dusíme do…
Nakrájíte všechny suroviny, rozpálíme hrnec. Nalijeme olej, přidáme cibuli, žampiony, maso, papriku, pórek, rajčata, nasypeme koření a omáčky, zamícháme a podlijeme…
Cuketovou směs jsem použila vlastní, domácí, ale lze použít čerstvé cukety a krátce podusit, okořenit a dochutit dle vlastní chuti.Tagliatelle čerstvé domácí vaříme tak,…
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova, přidáme hlívu ústřičnou. Přisypeme papriku, přidáme očištěné, na kostky nakrájené maso, které…
Recept je velice rychlý. Tagliatelle svaříme na skus. Na oleji spaříme bylinky a česnek a zalejeme smetanou. Nakonec smícháme s těstovinami. Rybu nekazíme přílišným…
Těstoviny dáme vařit podle návodu. Slaninu nakrájíme na kousky, cibuli na drobno, česnek na plátky. Slaninu dáme opéct a když je hotová odebereme část na pozdější dobu.…
V hluboké pánvi na lžíci olivového oleje necháme změknout najemno nasekanou cibuli a česnek. Přilijeme polovinu plechovky sekaných rajčat, přidáme protlak a paprikovou…
Houby nakrájíme na plátky. Nakrájíme šalotku nadrobno. Nasekáme česnek.Na houbovou omáčku zahřejeme v kastrolu na středním ohni 1 lžíci másla a 1 lžíci olivového oleje.…
Citronové tagliatelle jsou důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Na tento pokrm vám postačí pouze uvařit těstoviny, v míse promíchat citronovou kůru s parmazánem,…
Čerstvé těstoviny typu tagliatelle - tedy široké nudle, použijeme k přípravě rychlého a šťavnatého pokrmu. Z letních čerstvých cuket a rajčat připravíme zeleninovou směs…
Čerstvé těstoviny jsou nejlepší s jednoduchou úpravou. Stačí k nim přidat lehce orestovanou cuketu s rajčaty a při servírování posypat nastrouhaným parmezánem. Dokonale…