Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím
Recept ještě nebyl hodnocenKachna na divoko s trochu netradičním zelím, jehož tajnou ingrediencí je višňový džem. Neobyčejná chuť zelí vynikne i díky červenému vínu, které je použito také na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kachna na divoko s trochu netradičním zelím, jehož tajnou ingrediencí je višňový džem. Neobyčejná chuť zelí vynikne i díky červenému vínu, které je použito také na…
Jestli máte chuť na dobré řezy, vyzkoušejte tento recept. Díky podmáslí v těstu chutná korpus skvěle. Po upečení ho stačí jen potřít višňovým džemem a jemným krémem z…
Voňavé vanilkové muffiny s náplní z domácího višňového džemu potěší každého mlsouna. Tuhle lahodnou svačinku pro děti zvládnete upéct během chvilky. Při pečení provoní…
Vosí hnízda se řadí k nejoblíbenějším druhům tradičního vánočního cukroví. Pokud je milujete i vy, zkuste je letos trochu jinak. Vláčné světlé těsto a řízná ovocná náplň…
Pokud máte doma milovníka punčových řezů, rozhodně jej potěšíte domácím punčovým dortem. Je zdobený fondánovou polevou, čokoládou a lyofilizovanými třešněmi. Příprava je…
Těsto: Vejce s cukrem začneme šlehat, postupně přidáváme nejprve olej a 2 vanil. cukry a po částech hrnek mléka a dva hrnky pol. mouky a kypřícím práškem. Na plech…
Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…
Nejprve prosejeme mouku do větší misky, lehce osolíme, přidáme tvaroh, máslo a vše promícháme. Vyndáme na vál nebo podložku a ručně zpracujeme jemné vláčné těsto. Mák …
Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…
Čokoládovo-višňová fantazie, to je řez, který si můžete s trochou trpělivosti a zkušeností upéct. Čokoládový korpus plněný višněmi a tvarohovým krémem s příchutí griotky…
Připravíme omáčku smícháním džemu s chilli omáčkou a zbytkem surovin. Hermelín rozkrojíme na šest trojúhelníčků.Obalujeme v mouce, vejci, strouhance a opět ve vejci a…
Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse, elektrickým šlehačem, ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky,přidáme olej a mouku s kypřícím práškem…
Růžový pohárek pro malou holčičku udělá stejně tak radost a tečku za slavnostnějším obědem klukům a jejich tatínkům. Zvlášť když dospělákům vylepšíte piškotový základ…
Štrúdl je v české kuchyni velmi oblíbený. Tenké těsto plněné šťavnatou náplní chutná skvěle. Místo jablečné náplně tentokrát štrúdl naplníme džemem a dušenými hruškami…
Linecké těsto vyválíme a dáme do formiček.Upečeme a necháme vychladnout. Kokosové mléko vyšleháme do tuha, zahustíme kokosem, kdo chce přidá trochu cukru.Košíčky…
V mise spolu zmiešame rozdrvené sušienky, mleté vlašských orechy, perníkové korenie a rozpustené maslo.Do tartaletkovej formy (priemer 28 cm) vložíme vymiešanú…
Oprané a osušené filety z tresky pokapeme šťávou z citronu a necháme chvíli odstát. Posolíme a lehce okořeníme směsí koření Severské scampi. Na pánvi tresky krátce…
Netradiční spojení chutí, které může jen překvapit. Kuřecí stehýnka nejprve namarinujeme ve sladko-pikantní marinádě a poté upečeme. Mezitím k nim připravíme višňovou…
Nalaďte se na sváteční zimní atmosféru s tímto voňavým smaženým dezertem. Hvězdičky vykrojené z toustů pomazaných marmeládou v těstíčku z provoněné smetany, potřete…
Malé dortíčky, co potěší mlsné jazýčky. Takové najdete v tomto receptu. Korpus je osvěžen banánem a jablkem. Jednoduchý krém z jogurtu a pudinku doplní pikantní…
Francouzské poleno je tradiční francouzský vánoční dezert, který se s různými obměnami připravuje po celém světě. Vyzkoušejte je i vy. Podle našeho snadného receptu se…
Oddělíme žloutky od bílků. Ve větší míse elektrickým šlehačem ušleháme bílky na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr a žloutky, přidáme olej a mouku s kypřícím práškem.…