Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štemberky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2011 11:19

Suroviny

Porce: 30ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 840 kJ / 2 352 kcal
Bílkoviny42,18 g
Tuky99,37 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 508 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy318,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept patří Martině Štemberové, moderátorce R1 Zak

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

8. 3. 2011 20:04

Tý jo...:-O Jsi šikulka... Recept vypadá výborně, uložím. :-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 3. 2011 13:35

:-))Zakulacuji na+10:yes:opravdu to vypadá moc hezky:-p:-*

jirholu jirholu

2. 3. 2011 12:46

Jejda, ty musí být žůžo :-p :yes: +1

hanahcotton hanahcotton

2. 3. 2011 12:39

No já se asi picnu:-O:-O parádička :-p:yes:+1

Fantom

2. 3. 2011 12:37

děkuji za komentáře :-) jen pro upřesnění ten džem z kterého bylo děláno na fotkách, jsou černé třešně 75% ovoce, proto to má takovou barvu;-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 3. 2011 12:32

Zajímavý moučníček :-p:yes:

zuzun

2. 3. 2011 12:06

mnam! Ta napln musi bejt uzasna.... takze bod!:yes: brzo udelam...ale mam jen sklenku s magorsky vypoulenym dnem!:-D

Simona Skolakova Simona Skolakova

2. 3. 2011 11:40

Chlape jeden, Fantome já zírám:-O:-Ojsou moc krásný,hned bych si nabídla,ale nemůžu smím jen dia:-8tak alespoň bod +1;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: náplňdo jelit kávová náplň mouka domácí jitrnice a jelita recept

Suroviny: máslo, cukr krystal, vejce, smetana, mouka hladká, jogurt, višňový džem, cukr krystal, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Štemberky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OE8N