Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štemberky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2011 10:19

Suroviny

Porce: 30ks

Nutriční hodnoty

Energie9 840 kJ / 2 352 kcal
Bílkoviny42,18 g
Tuky99,37 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 508 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy318,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tento recept patří Martině Štemberové, moderátorce R1 Zak

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Eliza

8. 3. 2011 19:04

Tý jo...:-O Jsi šikulka... Recept vypadá výborně, uložím. :-):yes:

Fantom

2. 3. 2011 23:02

Merylas děkuji to mě moc potěšilo:yes: a s tou borůvkovou to má super barvu;-) tak mě napadlo rozmíchat víc marmelád tak se to dá použít jako barevný koláčky:-)

Merylas

2. 3. 2011 22:20

Fantome, dopoledne jsem na Topky nakoukla, líbil se mi Tvůj receptík, tak jsem vyzkoušela. Přidávám bodík ;-):yes: Dovolila jsem přidat taky své foto:-8 Použila jsem borůvkovou marmeládu a jelikož se mi zdála směska trochu řidší - asi použitým jogurtem, přidala jsem lžičku Solamylu. Cením si taky rychlé přípravy, určitě občas upeču;-)

JanaDorazinova

2. 3. 2011 12:51

Fantom..:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fantom

2. 3. 2011 12:50

Jani Ty nedáš pokoj:-// jsem asi nesehnal krev tak mam po jelitech a plíce neměli taky tak nejsou ani jitrnice:-D

JanaDorazinova

2. 3. 2011 12:46

No, Fantomku, na zabíječku to moc nevypadá, ale i tak je to k sežrání. No, ale jelito je jelito!:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

Anna Kocikova

2. 3. 2011 12:35

:-))Zakulacuji na+10:yes:opravdu to vypadá moc hezky:-p:-*

jirholu

2. 3. 2011 11:46

Jejda, ty musí být žůžo :-p :yes: +1

hanahcotton

2. 3. 2011 11:39

No já se asi picnu:-O:-O parádička :-p:yes:+1

Fantom

2. 3. 2011 11:37

děkuji za komentáře :-) jen pro upřesnění ten džem z kterého bylo děláno na fotkách, jsou černé třešně 75% ovoce, proto to má takovou barvu;-)

zizala

2. 3. 2011 11:32

Zajímavý moučníček :-p:yes:

zuzun

2. 3. 2011 11:06

mnam! Ta napln musi bejt uzasna.... takze bod!:yes: brzo udelam...ale mam jen sklenku s magorsky vypoulenym dnem!:-D

Simona Skolakova

2. 3. 2011 10:40

Chlape jeden, Fantome já zírám:-O:-Ojsou moc krásný,hned bych si nabídla,ale nemůžu smím jen dia:-8tak alespoň bod +1;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: náplňdo jelit kávová náplň mouka domácí jitrnice a jelita recept

Suroviny: máslo, cukr krystal, vejce, smetana, mouka hladká, jogurt, višňový džem, cukr krystal, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Štemberky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OE8N