Škoricová klubíčka
Recept ještě nebyl hodnocenZ prísad vypracujeme cesto, ktoré necháme 1-2 hod rozležať v chlade. Potom z neho odoberáme kúsky, ktoré pretláčame cez lis na cesnak rovno na vymazaný plech do klbka.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 883 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z prísad vypracujeme cesto, ktoré necháme 1-2 hod rozležať v chlade. Potom z neho odoberáme kúsky, ktoré pretláčame cez lis na cesnak rovno na vymazaný plech do klbka.…
Zmiešame prísady na cesto a dobre vypracujeme. Necháme 1 hodinu v chlade. Potom cesto vyvaľkáme na 3-4 mm hrubý plát a vykrajujeme tvary s vlnkovaným okrajom. …
Z mouky, mletých ořechů, másla, moučkového cukru a kakaa vypracujeme hladké těsto, které necháme v chladu proležet (nejlépe přes noc). Pokud se těsto drobí, přidáváme po…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Jak připravit švestky ve vlastní šťávě krok za krokem: V zimě se budou hodit na koláče i do buchet
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Sezóna českých jahod se blíží! Víme, kdy se letos začne sbírat i jaká bude úroda