Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelená nať - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Italský salát od Laury

Italský salát od Laury

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zeleninu omyjeme, papriku i okurku zbavíme jádřince, rajčata bubáků. Vše nakrájíme na kolečka nebo proužky a dáme do mísy, přidáme lístky bazalky, nakrájené olivy a…

Kuřecí nudlová kari polévka

Kuřecí nudlová kari polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V rozehřáté Wok pánvi na oleji necháme rozvonět nastrouhaný zázvor a česnek. Přidáme kari pastu, promícháme a vložíme kuřecí maso nakrájené na tenké proužky. Necháme za…

Losos po asijsku

Losos po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zapneme troubu na 180 °C. Filet lososa očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Pokapeme limetkovou šťávou nebo citronem a opepříme. Z obou stran rychle opečeme…

Kapr na česneku s bramborovým pyré

Kapr na česneku s bramborovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu naporcujeme na filety. V misce smícháme prolisovaný česnek, olivový olej a tymián. Touto směsí potřeme maso z obou stran a vložíme do zapékací misky. Kapra pečeme…

Valašská štědračka - polévka

Valašská štědračka - polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozpuštěném másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Přisypeme kmín, česnek a mouku, kterou necháme zpěnit za častého míchání. Přisypeme na menší…

Cuketovo - sýrová polévka

Cuketovo - sýrová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Oškrábaný brambor a cuketu se slupkou omyjeme a nakrájíme na kostky. Do hrnce dáme na oleji zesklovatět cibulku nasekanou najemno, přidáme cuketu s bramborem, bylinky,…

Pestrý bramborový salát

Pestrý bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bramborový salát je klasikou českých Vánoc a každá rodina má ten svůj oblíbený recept. Pokud máte rádi pestré barvy, mohl by se vám zalíbit tento salát - díky modrým…

alena-s

60 min

Nádivka nejen velikonoční

Nádivka nejen velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nádivku si nemusíme připravovat pouze o Velikonocích. Chutná i jindy. Ale na jaře ji lze připravit s medvědím česnekem a dalšími jarními bylinkami. Dobře připravená…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli