Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
7 foto Hodnocení 2× Čtvrtou adventní neděli zapalujeme Svíci andělskou a začínáme s pečením vánoček
16 foto Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
8 foto Hodnocení 2× Třetí adventní neděli zapalujeme Svíci pastýřskou a pečení cukroví se chýlí ke konci
29 foto Cukrovinky na adventních trzích v Praze: Čokolády za 320 Kč, skvělé cukroví na Jiřáku i perníčkový sirup na Míráku
Nejlepší svařené víno krok za krokem: Chuťově skvělý nápoj zaručí jen kvalitní víno, s kořením můžete experimentovat
9 foto Hodnocení 25× Druhou adventní neděli zapalujeme Svíci betlémskou a pokračujeme s pečením cukroví
8 foto Hodnocení 3× První adventní neděli zapalujeme Svíci proroků a začínáme péct perníčky a zázvorky
8 foto Hodnocení 2× Adventní kalendář znamená pečlivé naplánování vánočních svátků bez stresu a shonu
9 foto Hodnocení 66× Jak urychlit měknutí perníčků? Máme osvědčenou radu, jak vyzrát na tvrdé cukroví
7 foto Hodnocení 10× Husa nebo kachna? Kterou si vybrat na přípravu slavnostního menu a jak se liší
5 foto Hodnocení 6× Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
6 foto Hodnocení 154× Jak nejlépe uchovat upečenou vánočku? Vyzkoušejte 5 tipů pro správné skladování
Vánoční rekordy: Adventní kalendář spořádal kluk v New Yorku za minutu a 27 sekund, a ještě ve správném pořadí
4 foto Hodnocení 27× Kalendář vánočního pečení: Poradíme, s čím byste měli začít první adventní týden
Čatní: Nekonečně variabilní záchrana při nadúrodě zeleniny či ovoce se hodí k masu i sýrům a takhle snadno se dělá
12 foto Slzy dojetí, rychlé tempo a přesolené jídlo aneb Italský souboj českých restaurací pod dohledem Zdeňka Pohlreicha