Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Dušená zelenina na africký způsob: Chakalaka je lehce pikantní a proslavila se natolik, že se její chuť dostala i do chipsů
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Video Hodnocení 195× Jak uvařit dokonalý kuskus. Pojďte si výbornou přílohu připravit s námi podle videa
Hodnocení 7× Jak slaví lidé Vánoce v zahraničí? Hořící vánoční dort, zákeřná kočka Jólakötturinn nebo smažené housenky
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě
Staročeská specialita hunc: Tradiční skromné jídlo z brambor a krup voní česnekem i majoránkou a snadno se připravuje
Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Tefal 20 min
Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 spagetka 60 min