Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
Dušená zelenina na africký způsob: Chakalaka je lehce pikantní a proslavila se natolik, že se její chuť dostala i do chipsů
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Video Hodnocení 179× Jak uvařit dokonalý kuskus. Pojďte si výbornou přílohu připravit s námi podle videa
Hodnocení 6× Jak slaví lidé Vánoce v zahraničí? Hořící vánoční dort, zákeřná kočka Jólakötturinn nebo smažené housenky
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Jídelní rozmary Billa Gatese: Miliardář nesnídá, ale zato miluje hamburgery, mléčný shake a dietní colu!