Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky v PH

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 390 min

390 min (30 min příprava + 360 min tepelná úprava)

9. 10. 2011 11:15

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 720 kJ / 1 367 kcal
Bílkoviny225,85 g
Tuky23,73 g
Vláknina25,68 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,70 g
Sacharidy49,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Kokoska

6. 11. 2011 19:14

hrnec objednán a tento recept určitě vyzkouším hned jako první a samozřejmě posílám bodík.:-p:yes:

Dooga

2. 11. 2011 21:17

Kokoska: Ahoj. Já jsem spokojenej maximálně a nedám na něj dopustit. Jídla se nemusejí dělat na tuku a jen s minimem soli a koření a přitom jsou chuťově výborná, maso je šťavnaté a měkké. Polévky bezkonkurenční.:yes:

Kokoska

2. 11. 2011 17:05

mohli by jste mi nekdo prosím napsat jak jste spokojeni s PH moc děkuji :-K váhám s koupí :-?

Anna Kocikova

13. 10. 2011 19:16

Moc hezký receptík:-p+14:yes:Teda na chlapa to máš krásně a vkusně naservírované:-K:-*

Merylas

9. 10. 2011 20:12

Zase další príma recepis pro PH:yes::-K

maris

9. 10. 2011 19:40

Dooga: máš to parádní a díky za další receptík pro línej hrneček:yes::-p+12

Dooga

9. 10. 2011 19:32

tapka:Je to speciální recept pro pomalý hrnec. Tam to nahrneš, a víc se toho nevšimneš.;-):yes:

tapka

9. 10. 2011 19:28

Tak ta fotka je víc než krásná - slintám už teď. Odrazuje mě 6 hodin vaření, ale v papiNáku to snad bude rychlejší. Určitě tohle vyzkouším. Do guláše dávám ještě tak dvě, tří lžíce pikantního kečupu Hellmanns - ten kečup omáčce dodá dobrou chuť, tak to zkusím dát i tady:-p

suslajda

9. 10. 2011 19:12

to je nádhera+1:yes::yes:

Danculka

9. 10. 2011 17:37

Naservírované ok:-K:-K

1974andrea

9. 10. 2011 14:03

:yes:Václave, krása, není co dodat:-p

Dooga

9. 10. 2011 12:51

Bibinka: Zase až tak pálivé to není- jen lehce pikantní.:-p

Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.;-)

JanaDorazinova

9. 10. 2011 12:47

Dooga: takže by to vlastně šlo namíchat. Díky;-)

Bibinka

9. 10. 2011 12:47

Doogo, krásný papů a máš to pěkně naservírované, jen já bych vynechala chilli a pálivou papriku, nemáme rádi moc ostré, ale to je náš problém;-) Máš prostě 6.bod:yes:

Dooga

9. 10. 2011 12:03

Jana Remkova:Je to přední hovězí, něco jako kližka nebo krk. Asi by to šlo uvařit i z těchto mas.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kostky hovězí péro hovezi kostky recept hovězí kostky recepty hovězí pero recept hovězí péro recepty recept hovězí kostky hovězí maso péro hovězí fajitas hovězí podplecí hovězí maso - péro recept hovězí pero recept na hovezi kostky recepty z hovězího pera recepty hovězí maso hovězí fajitas recept hovězý guláš hovězí podplecí recept hovězí podplečí recepty hovězí kostky recepty ph

Suroviny: přední hovězí, hlíva ústřičná, kapie červená, cibule, rajče naložené, chilli paprika čerstvá, sůl, paprika sušená pálivá, koření fajitas

TopRecepty.cz

Hovězí kostky v PH

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zm0Q