Hovězí kostky v PH

Pomalý hrnec Doba přípravy: 30 minut příprava, 6 hodin vaření 23 názorů

Pomalý hrnec Doba přípravy: 30 minut příprava, 6 hodin vaření 23 názorů

Suroviny 4 porce

1 kg hovězího předního (pero)
300 g hlívy ústřičné
2 červené kapie
4 velké cibule
170 g sušených v oleji naložených rajčat
1 chilli paprička
sůl
pálivá paprika
koření fajitas

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole.

  2. Osmažíme do světle hněda na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a orestujeme. Přidáme na větší kostky nakrájenou hlívu a kapie, na malé kostičky nakrájená rajčata.

  3. Mírně osolíme, přidáme pálivou papriku, fajitas a nasekanou čili papričku. Pomalíme na st.1 šest hodin.

Komentáře k receptu Hovězí kostky v PH

  • Kokoska Kokoska

    hrnec objednán a tento recept určitě vyzkouším hned jako první a samozřejmě posílám bodík.:-p:yes:

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autorka receptu)

    Kokoska: Ahoj. Já jsem spokojenej maximálně a nedám na něj dopustit. Jídla se nemusejí dělat na tuku a jen s minimem soli a koření a přitom jsou chuťově výborná, maso je šťavnaté a měkké. Polévky bezkonkurenční.:yes:

    Odpovědět

  • Kokoska Kokoska

    mohli by jste mi nekdo prosím napsat jak jste spokojeni s PH moc děkuji :-K váhám s koupí :-?

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Moc hezký receptík:-p+14:yes:Teda na chlapa to máš krásně a vkusně naservírované:-K:-*

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(moderátorka)

    Zase další príma recepis pro PH:yes::-K

    Odpovědět

  • maris maris

    Dooga: máš to parádní a díky za další receptík pro línej hrneček:yes::-p+12

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autorka receptu)

    tapka:Je to speciální recept pro pomalý hrnec. Tam to nahrneš, a víc se toho nevšimneš.;-):yes:

    Odpovědět

  • tapka tapka(neregistrovaná)

    Tak ta fotka je víc než krásná - slintám už teď. Odrazuje mě 6 hodin vaření, ale v papiNáku to snad bude rychlejší. Určitě tohle vyzkouším. Do guláše dávám ještě tak dvě, tří lžíce pikantního kečupu Hellmanns - ten kečup omáčce dodá dobrou chuť, tak to zkusím dát i tady:-p

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    to je nádhera+1:yes::yes:

    Odpovědět

  • Danculka Danculka

    Naservírované ok:-K:-K

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    :yes:Václave, krása, není co dodat:-p

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autorka receptu)

    Bibinka: Zase až tak pálivé to není- jen lehce pikantní.:-p

    Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý.;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Dooga: takže by to vlastně šlo namíchat. Díky;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Doogo, krásný papů a máš to pěkně naservírované, jen já bych vynechala chilli a pálivou papriku, nemáme rádi moc ostré, ale to je náš problém;-) Máš prostě 6.bod:yes:

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autorka receptu)

    Jana Remkova:Je to přední hovězí, něco jako kližka nebo krk. Asi by to šlo uvařit i z těchto mas.
    Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: hovězí kostky hovězí péro hovezi kostky recept hovězí kostky recepty hovězí pero recept hovězí péro recepty recept hovězí kostky hovězí maso péro hovězí fajitas hovězí podplecí hovězí maso - péro recept hovězí pero recept na hovezi kostky recepty z hovězího pera recepty hovězí maso hovězí fajitas recept hovězý guláš hovězí podplecí recept hovězí podplečí recepty hovězí kostky recepty ph