

Hovězí kostky v PH
Suroviny 4 porce
- 1 kg hovězího předního (pero)
- 300 g hlívy ústřičné
- 2 červené kapie
- 4 velké cibule
- 170 g sušených v oleji naložených rajčat
- 1 chilli paprička
- sůl
- pálivá paprika
- koření fajitas
Postup přípravy receptu
Připravíme si základ jako na guláš. Pokud máte PH ve kterém je možné vařit i na sporáku, tak přímo v něm, pokud ne, bokem v kastrole.
Osmažíme do světle hněda na kostičky nakrájenou cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a orestujeme. Přidáme na větší kostky nakrájenou hlívu a kapie, na malé kostičky nakrájená rajčata.
Mírně osolíme, přidáme pálivou papriku, fajitas a nasekanou čili papričku. Pomalíme na st.1 šest hodin.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hovězí kostky v PH
-
hrnec objednán a tento recept určitě vyzkouším hned jako první a samozřejmě posílám bodík.
-
Kokoska: Ahoj. Já jsem spokojenej maximálně a nedám na něj dopustit. Jídla se nemusejí dělat na tuku a jen s minimem soli a koření a přitom jsou chuťově výborná, maso je šťavnaté a měkké. Polévky bezkonkurenční.
-
mohli by jste mi nekdo prosím napsat jak jste spokojeni s PH moc děkuji
váhám s koupí
-
Moc hezký receptík
+14
Teda na chlapa to máš krásně a vkusně naservírované
-
Zase další príma recepis pro PH
-
Dooga: máš to parádní a díky za další receptík pro línej hrneček
+12
-
tapka:Je to speciální recept pro pomalý hrnec. Tam to nahrneš, a víc se toho nevšimneš.
-
Tak ta fotka je víc než krásná - slintám už teď. Odrazuje mě 6 hodin vaření, ale v papiNáku to snad bude rychlejší. Určitě tohle vyzkouším. Do guláše dávám ještě tak dvě, tří lžíce pikantního kečupu Hellmanns - ten kečup omáčce dodá dobrou chuť, tak to zkusím dát i tady
-
to je nádhera+1
-
Naservírované ok
-
Václave, krása, není co dodat
-
Bibinka: Zase až tak pálivé to není- jen lehce pikantní.
Jana Remkova:Použij koření jaké máš ráda. Výsledek bude dobrý. -
Dooga: takže by to vlastně šlo namíchat. Díky
-
Doogo, krásný papů a máš to pěkně naservírované, jen já bych vynechala chilli a pálivou papriku, nemáme rádi moc ostré, ale to je náš problém
Máš prostě 6.bod
-
Jana Remkova:Je to přední hovězí, něco jako kližka nebo krk. Asi by to šlo uvařit i z těchto mas.
Fajitas je směs koření (uzená paprika sladká a pálivá, cibule, česnek, hořčice žlutá, tymián, třtinový cukr, sůl).