Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 117 kJ / 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,28 g |
| Tuky | 61,05 g |
| Vláknina | 31,01 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 85,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Africká rybí chermoula
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVwX
Moje poznámka
Africká rybí chermoula
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pVwX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
marináda chermoula,
chermula,
africká rybí polévka,
rybí recepty,
marináda chermula recept,
omáčka chermula,
chermoulla - marináda,
fadna
Suroviny:
koriandr čerstvý,
římský kmín mletý,
koření chilli,
paprika sušená sladká,
šťáva citronová,
pepř,
česnek,
zázvor,
olej olivový,
sůl,
treska
Komentáře (10)
Jana R:neviem,či je to aj ryba,je to možné,ale v knihe aj na internete som sa dočítala,že je to marináda na ryby,používaná hlavne v Maroku.
Kto máte radi exotické chute,vyskúšajte