Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Hodnocení 13× Jak namočit chia semínka? Tato superpotravina dokáže velmi rychle zvětšit svůj objem
Hodnocení 8× Physalis neboli mochyně peruánská: Znáte tyto jedlé lampionky, které jsou silným antioxidantem?
Cenný nápoj od indiánů: Čaj maté má sílu jako káva, je zdravý jako čaj a náladu vylepší jako čokoláda!
Hodnocení 98× Jak jednoduše a levně naklíčit fazole mungo nebo čočku. Nejchutnější jsou mladé klíčky
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky
Kávové řezy s kokosovo - karamelovým krémem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 60 min