Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Tradičním slovenským sýrem je brynza, která se vyrábí z ovčího mléka a je pro ní typická slaná a výrazná chuť. Vyzkoušejte placky, připravované na pařáčku, podávané s opečenou šunkou a pórkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPkk
Moje poznámka
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPkk
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 7 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 47 minutami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 1 hodinou
Citronové tartaletky
Routeu před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 2 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 3 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 3 hodinami
Suroviny:
brambory,
brynza,
vejce,
krupička,
mouka hrubá,
sůl,
šunka,
cibule,
pórek,
sádlo
Komentáře (1)