Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Tradičním slovenským sýrem je brynza, která se vyrábí z ovčího mléka a je pro ní typická slaná a výrazná chuť. Vyzkoušejte placky, připravované na pařáčku, podávané s opečenou šunkou a pórkem.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPkk
Moje poznámka
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkPkk
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 3 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 22 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
brynza,
vejce,
krupička,
mouka hrubá,
sůl,
šunka,
cibule,
pórek,
sádlo
Komentáře (1)