Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Rozmrazit maso, aby nebylo zdraví škodlivé, není složité: Je však třeba se vyhnout chybám, které děláme skoro všichni
Tvarohová bábovka je báječně vláčná a božsky chutná. Přitom je snadná na přípravu a vydrží déle než klasická piškotová
Švédské masové kuličky: Tu nejlepší konzistenci a šťavnatost zajistí správný poměr masa i speciální úprava strouhanky
Rybíz zavařený jako brusinky: Správná kombinace koření zajistí úplně stejnou chuť, navíc je mnohem levnější
Hodnocení 37× Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít
Hodnocení 67× Jak připravit brusinky z rybízu. Oblíbenou zavařeninu podáváme především ke svíčkové omáčce, ale hodí se i pod maso a do guláše
Jídelní rozmary slavných: John Travolta rád a dobře vaří, miluje italské lasagne s masovou omáčkou a americký hovězí burger
17 foto Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého