Pět jednoduchých valentýnských dezertů pro zamilované chvíle. Využijte lahodnou čokoládu, voňavé jahody i mascarpone
Kremrole s malinovým sněhem podle receptu Josefa Maršálka: Hodí se jako valentýnský dezert a zvládnete je snadno
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
6 foto Hodnocení 3× Sirup, který šetrně zasterilujeme, má mnoho výhod. Nejdůležitější z nich je uchování vitamínů
5 foto Hodnocení 9× Jak se dělá maggi z libečku? Jednoduchý postup vám vysvětlíme krok za krokem
Hodnocení 5× Kterou jarní polévku máte nejraději? Bylinkovou, špenátovou, chřestovou nebo jinou?
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Čerstvé bylinky na podzim? Vysejte petrželku, kopr či kerblík, nejsou nijak náročné na půdu, ani na péči, a skvěle doplní saláty
4 foto Hodnocení 52× Pažitka má nádherné jedlé květy. Víte, že je můžete naložit? Poradíme, jak na to
25 foto Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Zemlbába-žemlovka: Obyčejné jídlo provoněné rumovými rozinkami je dovedené k dokonalosti a chutná božsky
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit