Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Jedlé květy libečku jako netradiční surovina: Jak chutnají, s čím je kombinovat a proč stojí za vyzkoušení
6 foto Hodnocení 30× Jak se starat o bazalku v květináči? Dodržujte několik zásad a bude se jí dařit
7 foto Hodnocení 7× Domácí bazalkové pesto zvládne i naprostý začátečník. Připravte si ho s námi
6 foto Hodnocení 1× Příjemně kyselý šťovík najdete při procházkách přírodou, ale můžete ho i pěstovat
6 foto Hodnocení 2× Divoké byliny se na jaře mohou stát zdravou a chutnou součástí zeleninových salátů
Smetanová houbová omáčka: Nádherně voní po divokém koření, zakysaná smetana jí dá typickou chuť a báječně ji zjemní